Flytur og snart Lucia <3

Hei, alle nissebarn!!

Og det var jammen bra at Salami og blekkspruten kom seg på flyet!!

01_dag_08_uke_02 COLORE.jpg

Jeg visste ikke at blekkspruter kunne puste og leve over vann, jeg. Men det virker som det gikk veldig fint med Blekkis da ❤ Bortsett fra at det plutselig var mye sand under flyet da. Det var litt mystisk. Har de kommet til en ørken? Hmmm.

20_dag_08_uke_02 COLORE

I morgen er det Lucia, og i dag er det tolv dager til julaften!

Har dere lært dere Lucia-sangen nå? Hvordan skal dere feire på skolen? ❤

Nalle

30 kommentarer om “Flytur og snart Lucia <3

 1. Hei Nalle,
  Alle vi 1. klassinger har lys i hendene og skal gå i tog inn til kunnskapstrappa. Der skal vi synge for de andre barna på skolen. Vi har på oss hvite kjoler eller skjorter. Vi må holde med to hender på lyset. Og ja, vi kan Luciasangen! Vi skal også synge «Twinkle, twinkle», Luciasangen fra Jul i svingen og Nå tennes tusen julelys.
  Klem fra alle i 1X på Nordseter skole

  1. Heisan hoppsan, 1X!

   Oi, det hørtes kjempekoselig ut! Og kan dere alle de sangene utenat!? Det er jammen meg godt gjort.

   Bamseklem fra Nalle ❤

 2. Hei Nalle
  Kan Lucia sangen alt for godt! Kan Salami den?
  Ikke glem å ta morgen gymnastikk!
  Blåbær klem fra 2.trinn Baksalen skole Hammerfest

  1. Hei og hopp, 2. trinn på Baksalen skole!

   Å, jeg vet jammen ikke om Salami kan Lucia-sangen. Han er jo glad i å synge, så det er ikke umulig! Oops, skal prøve å huske morgengymnastikk i morgen. 🙂

   Nisseklem fra Nalle ❤

 3. Halla Nalle. Vi to kan ikke Lucia sangen. Men vi kan Julesanger som bjelleklang og nisseloven og på låven sitter Nissen. ❤ Liker du Julesanger og Julegaver Nalle? Liker du å se på tv med Sara? Vet du hva er 1+5.

  1. Hei og hopp! 😀

   Å, de julesangene er også veeldig fine. Jeg liker kjempegodt å se på TV med Sara, spesielt hvis det er julefilmer eller juleprogrammer!! Hmmm.. jeg husker ikke hva det er akkurat nå, vet dere eller?

   Stor klem fra Nalle ❤

  1. Hei på deg, Emil!

   Å, dere er jammen meg heldige! Jeg elsker lussekatter! Jeg har det veldig bra, takk som spør 🙂 Selv om jeg er litt bekymra for at Salami kanskje ikke lander i Karmøy. Hvis ikke det er masse sand der, da?

   Bamseklem fra Nalle ❤

 4. Hei Nale det er CAL og Amelia vi klarer lusia sangen det er vi som skriver👿😈💩👹👹👺💀😻👽👽😽🤖😾👻😿😺🙀😸👽👤🗣👰🐭🐯🐭🐭🐽🐱🐰🐺🙈📧📮📮🎎🐠🦀🐌🦀🐜🐜🐐🐍🐊🐂🐆🐎🐖🐂🐏🐕🐿🐩🐩🦃🐑🐇🌍🌔🌓🌎🌏🍰🌯🍰Jaj er Fra Polen

  1. Heisan hoppsan, Cal og Amelia!

   Så flinke dere er som kan Lucia-sangen, den er jo sååå fin ❤

   Kos og klem fra Nalle!

 5. Hei og hop kjempe mase spørsmål 😜 min favoritt dyr de er 🐕og🐈 du er søtest av ale. har du vener? jeg har, demes navn er Julia og smilte Amelka og Dina og Linnea. jeg er sånn 🙎 har du dyr?jeg har et katt den er borte. Har du sett den. Hvis du har, da du må du gi den til meg jule klem fra deimante hadde

  1. Hei på deg, Deimante!

   Å, til og med søtere enn katt og hund?!? Du er søtest som skriver såå fine ting. Jeg har ikke dyr selv, og det var trist å høre om katten din. 😦 Jeg lover å gi den til deg hvis jeg finner den!

   Stor nisseklem fra Nalle ❤

 6. Hei Nalle .
  vet du om salami har støt på en ørken .? vi tror at Blekkis har forsvunett .
  har du sett alle episodene . ? har du sett en blekksprut .? hvor bor du .?
  legg i gen en besked

  1. Hei og hopp!

   Tenk om han har støtt på en ørken!! Håper det er masse sand i Karmøy sånn at han har kommet til riktig sted.
   Og håper jammen meg ikke at Blekkis har forsvunnet, jeg har aldri sett en blekksprut, men håper jeg får se Blekkis en dag!

   Jeg bor i Salaby 🙂

   Nisseklem fra Nalle ❤

 7. Hei Nalle
  Jeg er en jente fra Stokksund oppvekstsenter du er verd like mye som en 💎💎💎💎💎💎💎💵💵💎💎💎💎. tanten er 😵 😭. Liker du 🔭🔬💎 ? pepperkake klem fra
  Dina

  1. Hei på deg, Dina!

   Sååå søt og snill du er som skriver så koselige ting til meg. ❤ Diamanter er jo veeldig fine å se på!

   Kos og klem fra Nalle ❤

 8. Hei nalle det var jamen bra at salami kom sei på flye no var han jamen heldig hvor mange vener har du du har sikkert mange vener du har jo en jule blog jeg skule ønsket jeg hadde en jule blog jeg også ha en god pepperkake dag det er 12 dager til julaften kose bamseklemz fra samuel

  1. Hei og hopp, Samuel!

   Han var jaggu meg heldig, ja!
   Alle dere som skriver sååå koselige beskjeder til meg på bloggen er vennene mine. 🙂 Og Sara selvfølgelig!

   Det er ikke lenge til julaften!! 😀

   Stor nisseklem fra Nalle ❤

 9. hei og hopp nalle mitt favorit dyr er hund vet du hvorfor fordi at jeg har en hund min pappa har kjøpt den i polen han heter fidu han er stur han biter ikke. han er en søt hund jeg liker og gå tur med den. hilsen julia gud jul

  1. Hei og hopp, Julia!

   Åå, du er jammen meg heldig! Fidu høres fin og søt og koselig ut.

   Goood jul!
   Bamseklem fra Nalle ❤

 10. Hei nalle ja jeg vet det hvor er salami jeg vet kanse hvor salami er kanse hawaii eller Egypt eller Croatia.🇦🇷🇧🇷🇵🇹 Eller Portugal. Salami tok feil fly. Tror Du salami komer tilbake. Blekksprut var Heldig. Kan salami lucia Sangen? Jeg og Emil kan veldig GOT lucia SANgen. Hvor mange år er du? Hade nalle pepperkake klem fra Emil og Daniel🍩🍩🍩🎂🎂🎂🎂🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑

  1. Hei og hopp, Emil og Daniel!

   Oii, så mange land dere kan! Tenk om han havner i et av de landene og ikke i Karmøy! Hva skal han gjøre da?? Jeg hååper han kommer tilbake, selv om han kanskje ikke kan Lucia-sangen. Det er bra dere kan den, da er dere klare til i morgen.

   Jeg er jammen ikke sikker på hvor gammel jeg er, men jeg har vært kosebamsen til Sara siden hun var liten jente, og det er maaange år.

   Nisseklem fra Nalle ❤

  1. Hei og hopp, Ema Nikolic!

   Det er ganske utrolig at Blekkis kom seg på flyet, og jeg visste ikke at blekkspruter kunne puste over vann!!
   Hmm, det er et veldig godt spørsmål.

   Pepperkakeklem fra Nalle ❤

  1. Hei og hopp, Marte!

   Ja, nå må han jammen meg kjappe seg hjem hvis han skal rekke juleforestillingen!

   Bamseklem fra Nalle ❤

Kommentarer er stengt.