Ut i natta

Selfie med Tutta og katten Mjau.

Oi, oi, oi! 😮

Tenk at Hans og Karin tør å gå ut midt på svarte natta.

Hvis jeg ikke får sove synger jeg litt nissesang og koser med katten min Mjau..

I år vil nissene lage nissefest for dyrene på Toppegården. ❤

Vet dere om noe koselig man kan gjøre for dyr og fugler i jula?

Nisseklem fra Tutta ❤ ❤

86 kommentarer om “Ut i natta

 1. Hei tutta stor klem fra Tajra Og Martha vi elsker jule kalenderen deres og vi lurer på hvor gammel du er ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️♥️♥️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Stor klem fra Tajra og Martha

  1. Julehoppla Tajra og Martha! ❤️❄️

   Så koooooselig at dere elsker julekalenderen! Jeg elsker dere. 🎄😍
   Jeg blir 12 nisseår i år! 🥳🎈

   Juleklem fra Tutta! ❄️❄️❄️❄️

 2. hei Tutta. er du nissemor eller bare nisse? kan du komme en gang til Fagernes skole? har du møt Marcus & Martinus? er du snill eller slem. Foresten det er Mie Emilia hvorfor gjir julenissen gaver til barna? hva hetter du på årgentli Tutta?

  1. Thollahoi og julehei på deg, Mie Emilia ☃️❄️ Jeg er en snill nissejente som eeeeelsker jul! Jeg har alltid blitt kalt nissejenta Tutta, men har aldri møtt Marcus og Martinus, men jeg blir litt elektrisk hver gang jeg tenker på jul!!! 🤶🏼 Jeg tror julenissen gir gaver til barna fordi han elsker å gjøre andre mennesker glad, det synes jeg er såååå koselig. Juleknis fra nissejenta Tutta ⭐️🎄

  1. Hei på dere, Sirona og dyrene 🎄☃️ Det var jammenmeg lurt, vi smånissene i Lilleby sender ønskeliste til julenissen. I år ønsker jeg at vi skal få en koooooselig jul med masse deilige julekaker!! Julesmil fra nissejenta Tutta 🤶🏼

  1. Julehallais til deg, Mathias 🎄⭐️ Det var jammenmeg et godt juleforslag. Tenk så glad julefuglene hadde blitt. Har du forresten sett julefilmen med julefuglene? Knis og Julesmil fra Tutta 🤶🏼

  1. Hei på deg Ragnhild og julemegrundt for et godt spørsmål! 🎄⭐️ Jeg og de andre smånissene som bor i Lilleby julenissen finnes på ekte, men vi har aldri sett han selv, hihi. Håper du får en kjempefin juledag ❄️🎅🏽 Julehilsen fra Tutta

  1. Hei på deg Mathilde ☃️ Det var gode forslag, jeg tror dyrene blir ekstra glad for mat de liker. Kaninene her i Lilleby elsker gulrot og gulrotkake. Håper du får en fiiin juledag. Julesmil fra Tutta 🎄⭐️

 3. Når jeg er hos mormor og bestefar så gir vi fuglene masse mat vær gang jeg er der. håper at dere gjør masse fint for dyra i lilleby☘️🐑🐼🐝🐬🐶🐰🐁

  1. Hei på deg Helma ☃️❄️ Tenk så glad fuglene blir for deilig fuglemat. Småfuglene her i Lilleby elsker deilige små frø 🐦 Julehilsen fra Tutta

 4. Vi i 5. Klasse på Hansnes skole mener at vi burde:
  – sette ut mat til dyrene
  – gi dem gaver som for eksempel leker
  – gi de kos
  – gå tur med de hvis det er en hund
  – er det hjemløse dyr kan vi gi dem et bad og ta vare på dem

  1. Julehallais til dere i 5. klasse på Hansnes skole ⭐️🎄 Det var jammen meg gode forslag! Jeg vet at dyrene her i Lilleby elsker julemat, kos og leker. ☃️❄️ Jeg elsker å bade, men katten Mjau synes ikke det er såååå gøy som meg 🎅🏽 Håper dere får en kjempefin juledag. Julesmil fra nissejenta Tutta

 5. Vi kan gi dyra adventskalender eller vi kan gi fuglene mat. En i klassen vår får alltid fuglefrø i julesokken sin. Da kan hun legge det ut til fuglene. Da blir de glad. Hilsen 4b på Ågotnes skule

  1. Hei på dere i 4B på Ågotnes skule ❄️☃️ Tenk å ha en hel adventskalender for reinsdyr, hihi. Jeg blir knisete bare av tanken! 🦌 Det var jammen meg en god idè med fuglefrø i julesokken, det høres sååå koselig ut å kunne gi dem fuglefrø. Ha en skikkelig fin førjulstid ⭐️🎄 Julesmil fra Tutta

 6. Hei Tutta
  Vi kan legge ut fuglemat til fuglene. Vi kan være sammen med kjæledyrene våre og kose med dem. De kan også få egen julekalender med godis. Vi kan sette ut fuglenek. VI kan gi hundene hundebein.
  Alle disse forslagene kommer fra 2X på Nordseter skole. Klem fra alle oss.😊

  1. Julehallais til dere i 2X på Nordseter skole! 🎄☃️ Det er sååå viktig å ta vare på de fine kjæledyrene våre og gi dem kos. Julefuglene elsker jo julenek, spesielt her i Lilleby. Jeg tror ikke de har prøvd julekalender med fuglegodis, men jeg er helt sikker på at de ville elsket det ⭐️ Sånn som hunder elsker hundebein. Takk for kjempemange gode forslag og for at dere leser julebloggen min. Juleklem fra Tutta 🤶🏼

  1. Hei på deg! 🎄🎅🏽 Det er kjempegode forslag. Mitt juleønske er at alle de søte dyrene skal få masse deilig julemat. Ha en skikkelig fin førjulstid! Julesmil fra nissejenta Tutta ⭐️

 7. Hei Tutta!
  Vi kan gi dem mat, et koselig sted å være og gi dem dyre-julegodteri. Vi kan sy klær til dem og gå på tur med dem. Vi kan gi dem vann. Vi kan hjelpe dem og beskytte dem. Vi kan overraske dem med å lage et hus og gi dem leker. Vi kan bevare naturen for dem.🎅🐶🐦

  Hilsen 3.trinn, Jeriko skole❤️

  1. Halloen dere på 3. trinn på Jeriko skole ⭐️🎄 Det var jammen meg gode forslag. Tenk å sy juleklær til alle de fine dyrene. Jeg vet dessuten at de elsker dyre-julegodteri, spesielt katten Mjau. ❄️☃️ Det er spesielt viktig å bevare den fine naturen vår, sånn at vi kan ha de grønne glitrende juletrærne i mange år fremover. 🎄Julesmil og julehilsen fra nissejenta Tutta 🤶🏼

 8. Hei Tutta,
  Vi i 4A ved Hofstad skole har følgende forslag til fine ting vi kan gjøre for dyra og fuglene:
  – Gi dem mat.
  – Gi dem en gave.
  – Kose med dem.
  – Lage hus til dem med høy i.
  – Finne et hjem til dem.
  – Vise kjærlighet.
  – Spille en konsert for dem.
  – Leke med dem.
  – Kjøpe leker til dem.
  – Gi dem varme klær.

  Hilsen elevene i 4A, Hofstad skole.

  1. Julehei på dere i 4A på Hofstad skole 🎄☃️ Det var noen veldig gode forslag. Jeg var at dyrene her i Lilleby elsker konserter, lek og masse kjærlighet ❄️ De pleier å like julemat, julegaver og små fuglehus 🎅🏽 Takk for at dere vil følge med på julebloggen min! Julehilsen fra Tutta

   1. Julehalloi igjen på dere i 4A på Hofstad skole! ☃️❄️ Det passer jo perfekt, fordi jeg eeeelsker å juleblogge! Jeg er så glad dere vil følge med på oss smånissene i Lilleby 🎄⭐️ Håper dere får en kjempefin juledag. Julehilsen fra Tutta

 9. HÆLLÆ nisse mora hvor gammel er du og bloggen din er veldig bra den beste i norge og i hele nisse historien du er best hilsen bayern munchen fan

  1. JuleHÆLLÆ på deg, Sixten! 🎄☃️ Tusen takk for så snille ord 🤶🏼 Jeg har vært nissejente helt siden den første fredsjulen. Jeg er kanskje like gammel som Lewandowski, Coutinho og Muller til sammen? Julesmil fra nissejenta Tutta ❄️

   1. Tjollahei Sixten ⚽️☃️ Jeg kan like et godt spill, men favorittlaget mitt er Lilleby FC, der spiller alle nissevennene mine. Julesmil fra nissejenta Tutta 🎅🏽

  1. Julehallo til dere, Arlind og Gustav ❄️🎅🏽🎄 Mjau elsker kattemat og julekos, så det passer perfekt. Julesmil fra Tutta

  1. Hei på dere Ida og Sawada 🎄❄️🎅🏽 Så snille dere er, det er sååååå hyggelig å høre. Julesmil fra nissejenta Tutta ⭐️

  1. Hei på dere Camilla og Luna 🎄🎅🏽 Tenk om fuglene kunne få et lite julehus med litt deilig julemat, det var kjempelurt! ⭐️ Julesmil fra Tutta

  1. Julehalloi på deg Max Philip 🎄❄️ Du er så snill som sier så snille ting ⭐️ Håper du får en kjempefin førjulstid. Julesmil fra Tutta

  1. Hei på dere Aurora og Leyla ⭐️🎄Jeg har det sååå fint, jeg elsker jo jul! Håper dere har det fint ❄️ Julesmil fra Tutta

 10. hei jeg heter amalie og går i 4b jeg følder med på deg ver dag og jeg syntes du er veldig snill og du er helt fantasti bloger

  1. Hei på deg Amalie i 4B 🎄🤶🏼 Det er såååååå koselig at du vil telle ned til julaften med meg ☃️ Du er veldig snill som sier så snille ting ❄️ Julesmil fra Tutta ⭐️

  1. Julehalloi, det var jammenmeg et godt forslag 🎄☃️ dyr elsker jo sikkert julemat like masse som mennesker og smånisser. Julehilsen fra nissejenta Tutta 🤶🏼

  1. Juleheia til dere, Julie og Ine i 4B. Det var jammen meg godt forslag. Jeg elsker jo julesanger 🎅🏽🎶🎄 Håper dere synger mange koselige sanger! Julehilsen fra Tutta

  1. Tjollahopp til deg, Emma! 🎄🤶🏼 Jeg og de andre smånissene tror julenissen finnes, men vi har enda ikke sett han her i Lilleby. Men vi har sett mange reinsdyr og reinsdyrspor ☃️🦌 Juleklem fra Tutta ❄️

  1. Julehallo til deg, Marius 🎄🎅🏽 Det var jammenmeg gode forslag! Nissesko og luer er skikkelig lurt nå når det snør så masse. Håper du får en fiiiin adventstid ☃️❄️ Julesmil fra Tutta

 11. Hei Tutta!
  Vi syns dyrene kan få gulrot- og salatkake, kattene kan få kattematkake.
  Vi kan også plukke sØppel og plast, det setter de sikkert pris på.
  Til slutt kan vi synge Bjelleklang.
  Hilsen den julete gjengen i småskolen på Sekken oppvekstsenter.

  1. Julehallooo til den julete gjengen på småskolen på Sekken oppvekstsenter ☃️❄️

   Julemegrundt, så deilig det hadde vært med gulrot- og salatkake, kan smånissene i Lilleby også snike seg til en bit? 🍰 Det er jo perfekt med kattematkake til kattene 🐱 Vi nissene i Lilleby synes dessuten det er et kjempegodt forslag å plukke søppel og plast, det skal jo ikke være sammen med juledyrene!

   Bjelleklang er faktisk min favorittjulesang! 🤶🏼 Har dere sett den kule musikkvideoen til bjelleklang?

   Takk for at dere vil følge med på julebloggen min 🎄 Julesmil fra nissejenta Tutta

 12. Hei igjen Tutta:)
  Vi tror fuglene blir glad for å få solsikkefrø, brødsmuler, meiseboller med rødt bånd. Vi synes også det er en god idè å ha en fest for dyrene. Da kan vi legge ut mat på plena vår, og vi kan la fruktene som faller av trærne i hagen ligge til vinteren. Håper du får en fin nissedag!
  Hilsen alle oss i 1B på Åsvang skole 🙂

  1. Hallo igjen til dere i 1B på Åsvang skole ❄️🤶🏼 Tenk så gøy å ha julefest for dyrene, det var en kjempeidé! Med litt deilig mat i rødt bånd til de fine julefuglene! Jeg tror småfuglene i Strinda og Lilleby vil elsker det 🎄Håper dere får en fin dag med masse julekos! Julesmil fra nissejenta Tutta ☃️

 13. Hei Tutta
  Her i 1 A har vi mange dyrekjære barn med gode forslag. Dyrene kan få kalender så de også kan telle ned til jul. Vi kan mate dyrene. Vi kan lage fuglemat så fuglene slipper å lete etter frø i snø. Vi kan kose litt ekstra med dyrene så de sover godt. Vi kan også lage fuglemat og vi kan gi dyrene gaver og seng.
  julehilsen fra stjernene i 1A

  1. Hei på dere, dyrekjære stjernene i 1A! 🎄❄️ Tenk å ha en egen julekalender for dyr da, det ville vært så kult. Tenk så glad julefuglene ville bli med litt fuglemat. Lurer på om julefuglene spiser julegrøt? Takk for mange gode forslag, dere snille stjerner! ⭐️ Julesmil fra nissejenta Tutta. PS! Har dere hørt sangen om julefuglen?

 14. Hei.
  Vi kan gi dyrene juleluer og julegodter.
  Vi kan strikke klær til dem og gi de julemat.
  Vi kan leke med dyrene og gi de gaver.
  Vi lager julefest for dem.
  Hilsen alle de kule juleelevene i 1D på vaulen skole.

  1. Hei på dere kule juleelever i 1D på Vaulen skole ❄️🤶🏼 Hihi, se for dere juledyrene ha på seg juleluer og juleklær!!! Det høres sååå morsomt ut!! Julefest med masse julepotet, julegodteri og julemat ville vært perfekt for dyrene ☃️ Håper dere får en kjempefin juledag i Stavanger! Julesmil fra nissejenta Tutta 🎄

 15. Hei!
  Man kan kanskje gå ut i skogen hvor fugler og dyr er. Der kan man kanskje legge ut noe mat og kose seg.

  Mvh.
  5A fra Høyenhall skole.

  1. Julehoi på dere i 5A på Høyenhall skole! ❄️🎄 Det var jammen meg lurt, tenk så glade julefuglene vil bli. De kommer til å kose seg så masse i de grønne, glitrende trærne her i Lilleby ☃️ Og alle de andre fine juledyrene som elsker julemat! Julehilsen fra nissejenta Tutta

 16. Man kan lage en fuglekasse med fuglemat eller henge opp fuglenek. Gi dyra noe de liker, feks godbiter. Stelle alle dyra. Gi dem gaver, leker til dyr.

  1. Julehei på dere i 4A på Algarheim skole! 🎄Tenk at noen fra selveste Ullensaker kommune skriver til oss her i Lilleby 🎅🏽 Julamegrundt det var mange gode forslag, julefuglene ville blitt så glad. Har dere sett filmen med julefuglen eller? Julesmil fra nissejenta Tutta ❄️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s