Helg i Lilleby

Nå er det helg, og i da må alle nissebarna i Lilleby gå på nisseskolen! 🙂

God helg og tusen takk for alle koselige kommentarer i uken som har gått! ❤

Jeg kommer tilbake på bloggen på mandag 😀

Nisseklem og helgekos fra Tutta. God helg ❤

14 kommentarer om “Helg i Lilleby

  1. Julehallais Mathias! 🎄⭐️ Jeg elsker også helg, da kan jeg være på nisseskolen sammen med nissevennene mine! 🎅🏽🤶🏼 Gooood helg! Julesmil fra nissejenta Tutta

  1. Julehallaisen Iris ❄️☃️

   Helg er sååå koz, da kan jeg være med nissevennene mine på skolen, men egentlig liker jeg ukedagene best, for da kan jeg skrive på bloggen, og det eeeeeelsker jeg 🎄⭐️

   Jeg er sååå glad du vil følge med. Julesmil til deg og resten av 5A fra nissejenta Tutta 🤶🏼

   1. Julehallaisen! 🎄⭐️ Såååå artig at du liker navnet mitt. Jeg har alltid elsket å være nissejenta Tutta 🎅🏽 Håper du får en fin datatime. Nissehilsen fra Tutta!

 1. hei tutta det er veldig rart at nissene i lilleby må på skolen på lørdag og søndag men i vår klasse så trekker vi julekalenderark nr 1 gikk til madeleine nr 2 gikk til meg nr 3 gikk til helma nr 4 gikk til eline nr 5 gikk til dino og nr 6 gikk til niklas men hvem har fått i lilleby skole og kan jeg besøke deg og de andre nissene i lilleby og vet du hva julekongen er det er en julekalender serie på NRK super og hvem fikk julekalender ark i lilleby skole idag please kan jeg besøke lilleby og vær så snill håper du sier ja hilsen adonai

  1. Julehallais på deg 🎄⭐️ Det er litt artig at vi nissene har skole på lørdag og søndag, men det betyr jo at vi kan nisseblogge når det ikke er skole, og det er jo kjempegøy! Sååå gøy at dere også har julekalenderark. Jeg har ikke fått julekalenderark enda, men jeg har jo julekalenderbloggen, og det er nesten like artig. ❄️☃️ Håper du får en fin juleuke, Adonai! Julesmil fra nissejenta Tutta 🤶🏼

  1. Tjollahei og endelig er det mandag 🎄☃️❄️ Sååå koselig at du har lagt igjen et innlegg på bloggen! Håper du får en skikkelig fin niende desember 🤶🏼 Julehilsen fra nissejenta Tutta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s