Til Amerika!

Heeisann!

Så koselig at dere er innom og leser bloggen min!

1

Det er jeg som er den minste av De tre Bukkene Bruse.
Egentlig bor jeg på setra i Norge hvor jeg gjør meg fet!

Men nå skal jeg, Den mellomste og Den største Bukkene Bruse
reise hele veien til Amerika sammen med Sirkus Viola!

Jeg er veldig spent på å se det nye landet!!

6

Men jeg likte ganske dårlig at den sinte tanten skjelte og smelte på Olav.
Han var jo bare lei seg fordi Anna og Gunnar skulle reise!

Jeg ble faktisk så irritert på tanten, at jeg tygde litt på skjørtet hennes.
Etterpå fikk jeg litt dårlig samvittighet.

bruse.png

Men på en måte fortjente hun det kanskje? Neeeida.

Håper virkelig at Olav greier å finne igjen Anna og Gunnar på båten!
Vet ikke hva jeg skulle gjort om storebrødrene mine måtte reise fra meg ❤

2

Men dere, TENK at det er 1. desember i dag da.

Bare 23 dager til julaften!
Hva er det dere gleder dere mest til i jula?

Det er skikkelig trygt og fint å vite at dere er med oss på reisen ❤

Bukke-nikk og juleklem
fra sirkusbukken
Bruse ❤

231 kommentarer om “Til Amerika!

 1. Hei bruse vi er venner du er den søteste i verden smokken din er Finn og smokken gjør som du blir den søteste i verden god jule klem fra madelen❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

  1. Hihihi, julehei til deg, Madelen ⭐️🎄 Åååå, så snill du er! Jeg blir brekende glad ❣️ Håper du får en skikkelig koselig helg! Julekuleklem fra Bruse 🐏☃️❄️

 2. Jeg liker deg🎄❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  Jeg liker deg🎄🍿🎳🍭🧃🎮💛💜🧡❤️💛💜🧡💛❤️💜🧡💜💛❤️🧡💜💛❤️💜🧡🧡💛❤️💜
  Jeg liker deg
  Jeg liker deg

 3. Jeg liker bloggen din. jeg synes at tante ragnill var slem mot olav. Det var litt slemt og dra han i øre. Jeg har sett episode 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ! Og du vet den sangen på loven sitter nissen med sin julegrøt så god og søtt. Det er favoritt sangen min. Jeg er 8 år og går i 3c !!!!!!!!!! Juleklem til deg!!!!!!!!!!!!!

  1. Julehei til deg, Isabelle ⭐️🎄 Enig, tante Ragnhild er litt streng. Oy, har du sett såååå mange av episodene? Så spennende! Hihi? Enig i at På låven sitter nissen er skikkelig gøy ❄️☃️ Julesmil og juleklem fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Loke ⭐️☃️❄️ Det var jammenmeg et godt spørsmål! Jeg er flere år enn jeg kan telle på klovene mine. Hihi 🎄 Julesmil fra Bruse

  1. Pååå, det er jammenmeg koselig å høre ❄️☃️ Jeg blir brekende glad av å høre så snille ting. Julesmil fra Bruse 🐏

 4. Hei bruse du er veldig søt og den julekalenderen er veldig spennene. Jul er favoritt tiden min jeg elsker jul.
  Julesmil fra Adela.

  1. Åååå, Adela 🎄⭐️ Så artig at du elsker jul, det gjør jeg også!!! Takk for at du sier så mange koselige ting til meg ❣️ Håper du får en kjempefin førjulstid! Vi brekes 🐏 Julesmil fra Bruse

  1. Julehei igjen til deg, Silin 🎄⭐️ Jeg har ikke sett Joe Biden enda, kanskje han er opptatt med å pynte til jul? Hihi. Julehilsen fra Bruse ❣️🐏

 5. Hei bruse du var veldig søt med smoken din jeg elsker blogene jeg håper at du har en fin dag god jul og vi snakes❤

  1. Julehei på deg, Silin 🎄⭐️ Ååå, det var jammenmeg koselig å høre. Håper du har en skikkelig fin dag! Julesmil fra Bruse 🐏

 6. Er det kult å være i Amerika det hadde vært kult for meg men har du møtt noen hockeyspillere fordi jeg elsker ishockey.

  1. Julehei på deg, Oliver ⭐️🎄 Amerika er superkult! Det er jo til og med Italia inni New York? Hvordan går det egentlig an? ❄️☃️ Jeg har ikke møtt noen hockeyspillere som jeg vet om, men Snakeman er kjempeflink i hockey! Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Sophia ⭐️🎄 Det hadde jammenmeg vært hyggelig. Håper du har en fin 7. desember! Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Hihi, det var jammenmeg et godt spørsmål, Viljar 🎄⭐️ Jeg har aldri møtt en annen bukk som har smakt brus, men har jo egentlig litt lyst til å smake julebrus da. Hihi. Julesmil fra Bruse ❣️

  1. Julehei på deg ⭐️🎄 Jeg er kanskje bittelitt redd for mørket, men jeg vet at det ikke er noe farlig der ❣️ Det hjelper å nynne på koselige sanger ☃️❄️ Julesmil fra Bruse

  1. Julehei på deg! I dag kan du se julekalender 7 ⭐️🎄Kalenderen følger datoene, og siden det er den 7. desember i dag kan du endelig åpne luke 7. Håper du får en skikkelig fin 7. desember ☃️❄️ Julesmil fra Bruse

  1. Julehei på deg, Marcus 🎄⭐️ Klart jeg vil bli venn med dere på 3. trinn! Har dere mange bukker i klassen? Julesmil fra Bruse 🐏

 7. Hei Bruse! Kan dere si hei?🤗 jeg had 3 spørsmål: 1. Hvor sover dere I båten? 2. Hva gjør dere I båten? 3. Hvilken av brødrene liker du best? 😂🤗God Jul!

  1. Julehei på deg! 🎄⭐️ Hei hei hei! Breeek! På båten sover vi på gulvet ved de andre i Sirkus Viola 🎪 På båten breker vi rundt og gleder oss til å gå i land i Amerika! ❄️☃️ Jeg greier ikke velge hvem jeg liker best av de fiiiine brødrene mine ❣️ God jul! Julesmil fra Bruse

  1. Hei på deg, Mathilde 🎄⭐️ Sååå koselig at du liker bloggen! Det gjør meg skikkelig glad 🐏 Julesmil fra Bruse ❣️

  1. Julehei på deg, Markus 🎄⭐️ Så koselig at du liker julebloggen! Det er klart vi kan være venner ❣️ Hihi, sant Amerikatanic var et lurt navn på Amerikabåten! ❄️☃️ Håper du har en fin 4. desember 🥰 Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg ⭐️🎄 Det hadde vært såååå koselig om vi kunne vært venner ❣️ Det gjør meg skikkelig glad at du liker julebloggen! Julesmil fra Bruse

  1. Julehei på deg, Marius 🎄⭐️ Så artig at du også likte Amerikatanic! Det er jo et skikkelig morsomt navn ❄️☃️ Jeg håper også Olav kommer seg inn i Amerika. Krysser alle klover for ar det ordner seg 🐏 Julehilsen fra Bruse

  1. Julehallo på deg, Tomine 🎄⭐️ Tenk så kult da, om du også kunne vært en bukk! Da hadde det blitt de fire bukkene bruse. Hihihi 🐏 Julesmil fra Bruse

 8. Hei Bruse jeg vet at dette er min 3 melding til deg men jeg må stille deg et spørsmål og det er kan vi bli venner og hva skal du idag og kan du sende et bilde med brødrene dine og peppe roni vær så snill?❤️

  1. Julehei igjen på deg, Nora ⭐️🎄 Det er koselig at du stiller spørsmål ❣️ Klart vi kan være venner. I dag skal jeg bare breke rundt med brødrene mine 🐏 Peppe Roni er såååå travel med sirkusting, jeg vet ikke om han orker et bilde. Men kanskje du ser oss sammen i dagens episode?❤️ Julesmil og julehilsen fra Bruse

  1. Julehei på deg, Axel 🎄⭐️❤️ Ååååå du sier de koseligste ting! Det gjør meg sååå glad 🐏 Julesmil fra Bruse

  1. Juleheisann på deg, Alan ❤️🎄⭐️ Jeg har det sååå godt når jeg kan breke med dere som leser julebloggen! Hade bra ❄️☃️ Julesmil fra Breke

 9. Hei bruse jeg er Ellie.elsker bloggen din, men elsker ikke Ragnhild.hva er favoritt scenen ditt fra livet ditt så langt?

  1. Julehei på deg, Ellie 🎄⭐️ Det gjør meg såååå glad at du liker bloggen! Det er så koselig å høre. ❄️☃️ Nei, jeg er enig i at tante Ragnhild er litt streng. For meg er nesten hver dag en favorittscene i livet, men jeg kan si at jeg er på mitt gladeste når jeg breker med dere som leser julebloggen ❣️ Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Heia på deg, Jakob 🎄⭐️ Enig i at tante Ragnhild er litt for streng med Olav. Jeg har aldri smakt nugatti, tror du det finnes nugatti som bukker kan spise? 🐏 Julesmil fra bukken Bruse ❣️

  1. Julehei igjen, Jakob 🎄⭐️ Så snill du er som spør om det ❣️ Jeg er så glad for at det snart er jul, så jeg har det bra! Håper du også har det godt, og at du har hatt en fin 2. desember! Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg! 🎄⭐️ Jeg leser så mange kommentarer hver dag at jeg ikke kan telle de på mine egne kolver en gang! 🐏 Julesmil fra Bruse

  1. Julehei på deg, Amnah 🎄⭐️ Det var jammen meg snilt sagt! Du er skikkelig kul som sier snille ting til andre! Julesmil fra Bruse 🐏

   1. Hei bruse du er søøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøt hvor mange år er du?

   2. Hihihi, deeeet var kooooselig ⭐️🎄 Jeg er flere år enn jeg kan telle på alle mine klover, hihi ❄️☃️ Julesmil og julehilsen fra Bruse ❣️

  1. Julehei på deg, Linnea 🎄⭐️ Såååå koselig at du elsker bloggen min! Håper du har en fin andre desember ❣️ Julesmil fra bukken Bruse 🐏

 10. Hei. Jeg synes at du er en veldig søt geit og jeg lurer på om du vil være vennen min? Og jeg synes denne julebloggen er den beste av alle juleblogger.

  God jul🖤🎁🎄

  1. Juleheia, Lara 🎄❤️ Så snill du er som sier snille ting til meg ⭐️🐏 Klart jeg vil være vennen din! Julesmil fra bukken Bruse

 11. Hei, smokken din er kul, elsker bloggen din, gleder meg til å lese videre på bloggen din, du er søt bruse❤️🎄

  1. Juletjollahoppsann hei 🎄⭐️ Du er sååå snill som sier koselige ting til meg ❣️ Tusen takk! Julesmil fra Bruse 🐏

 12. Hei, jeg elsker bloggen din, gleder meg til å lese videre på bloggen, stor juleklem fra Elida i Eidsvoll kommune.❤️

  1. Julehei på deg! Det er såååå koselig å høre at du liker bloggen 🎄⭐️ Julesmil og Juleklem fra Bruse 🐏

 13. Hei Bruse 🙂
  Vi synes det var tøft at du bet tanten i skjørtet når hun ikke oppførte seg bra. Noen i klassen vår synes at bukker er kule, andre liker enhjørninger.
  Vi i 2A øver oss på å si hyggelige ting til andre, og her kommer noen ting til deg:
  Vi synes at du er fin og søt.
  Du er søt med smokk.
  Du er snill som svarer alle som skriver til deg.
  Vi gleder oss til jul, og så håper vi at du og brødrene dine får en fin jul.
  God jul, minste Bukken Bruse. 🎅🏼🎄

  1. Julehei på dere i 2A 🎄⭐️ Så snille dere er som synes jeg er tøff og sier snille ting til meg. Jeg skulle kanskje bare sagt fra med å breke, ikke bite tante Ragnhild i skjørtet 🐏 Jeg er enig med dere i 2A, bukker er kule, men det er jammenmeg enhjørninger også! 🦄 Jeg synes det er såååå koselig å skrive med alle som leser julebloggen min ☃️❄️ Jeg gleder meg skikkelig masse til jul og julekoz. Julesmil fra den minste Bukken Bruse 🐏

  2. Hei bruse jeg er glad i deg klem fra madelen💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💜💜❤️💜❤️💜❤️💜❤️💜❤️💜❤️💜💜💜💜💜💜💜💜❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💜💜💜💜💜💜

   1. Åjulemegrundt, det var jammenmeg koselig sagt! 🎄⭐️ Jeg håper du får en koselig jul, Madelen ❣️ Juleklem fra Bruse 🐏

 14. Julehei❤️Hva skal du idag bruse kan vi bli venner og kalenderen er veldig bra jeg skjekker alltid om det har kommet noe nytt du har skrevet jeg heter Nora forresten det jeg liker aller best med julen er maten,kulekalendere,salaby sin julekalender,å være med familien min og å få gaver og å møte nissen god jul til deg og brødrene dine🤶🎅

  1. Julehei på deg igjen, Nora ❤️ Det er skikkelig koselig at du følger med på det vi skriver 🐏 God jul til deg også, juleNora 🎄

  1. Julehei igjen, Siri 🎄⭐️ Det er skikkelig koselig å høre at du liker julebloggen min ❤️ Så snill du er som sier så snille ting! Julesmil fra Bruse 🐏

 15. Hei Bruse jeg heter Nora og jeg elsker når det blir jul og at salaby har en egen kalender og at du har julevloggen. Det jeg liker aller best med julen er: maten,gaver og å være med familien og å møte nissen gleder meg til de andre episodene til reisen til America.
  Stor klem fra Nora på 9 år

  1. Julehei på deg, Nora! ☃️❄️ Det er så koselig å høre at du synes det er hyggelig med julekalenderen i Salaby! Såååå mange fine ting du liker med julen 🎄⭐️ Jeg elsker også å være med familien min. Julesmil og Juleklem fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Viljar 🎄⭐️ Så koselig at du gleder det til å følge med på bloggen! Det gjør meg skikkelig glad ❣️ Julesmil fra Bruse

  1. Tjohei på dere, Aline og Olivia 🎄⭐️ Så koselig at dere digger smokken min, det gjør jeg også ❣️ God jul til dere! Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg ❤️⭐️ Det var jammenmeg hyggelig sagt! Jeg gleder meg også til i morgen. Jeg er sååå spent på hva som skjer på Amerikabåten 🎄 Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei på dere i 2A ved Yttern skole 🎄⭐️ Er dere ekte nordlendinger eller? Såååå koselig at dere følger med på julekalenderen, det gjør meg skikkelig glad! Julesmil og julehilsen fra Bruse 🐏

 16. Hei! Vi synes tanta var litt slem. Vi tror du er enig med oss. Vi håper Olav finner igjen søskenene sine. Hilsen 3c

  1. Julehei på dere i 3C på Hvalstad skole ☃️❄️ Ja, jeg er enig i at tante Ragnhild var litt streng med lille Olav. Nå må vi bare krysse klover og tær for at han finner Anna og Gunnar igjen på Amerikabåten 🎄Julehilsen fra Bruse 🐏

 17. Hei.
  Hvordan går det med BæBæ Lille Lam? 🙂
  Liker du ostepop?
  Feliz Navidad!
  Hilsen Laskestad Skole 5. og 6.klasse!

  1. Julehei til dere i 5. og 6. klasse på Laskestad skole! 🎄⭐️ BæBæ Lille Lam har det bra! Jeg elsker ostepop! Når det er jul pleier jeg ha det på pepperkaken min også, det er såååå godt. Fröhliche Weihnachten til dere! ☃️❄️ Vi brekes! 🐏

 18. Vi i 3.trinn på Kringler-Slattum skole synes synd på Lille-Olav som måtte bo hos sure og slemme tante Ragnhild! Heldigvis slapp han unna henne! Vi får bare håpe at han finner søsknene sine ombord i båten! God reise over there! Alle i 3.trinn hilser: «God Jul»

  1. GOD JUL til dere på 3. trinn på Kringler-Slattum skole! 🎄⭐️ Det er så hyggelig at dere kommenterer på bloggen min. Det var jammenmeg bra at lille Olav slapp unna strenge tante Ragnhild. Nå må vi bare krysse klover og tær for at han finner Anna og Gunnar på båten. Julesmil og julebrek fra Bruse ❤️🐏

 19. Hei søte Bruse!
  Dette er 1 klasse på Årnes skole. Vi synes det var gøy å lese bloggen din!
  Litt av det vi gleder oss til , til jul er å få pakker, spise god mat, vi gleder oss til snø og til å sende julekort og gi gaver.
  Vi lurer på hvor mange år du er? Du har en søt smokk.
  Lykke til på reisen, vi skal følge med videre.
  Stor julehilsen fra 1 klasse på Årnes skole

  1. Julehei til dere i 1. klasse på Årnes skole ❣️ Så hyggelig at dere liker å lese bloggen min! Dere hadde jammen meg mange fine ting å glede dere til i jula ❄️☃️ Det høres skikkelig fint ut! Hvor mange år jeg er? Mener dere menneskeår eller bukkeår da? Jeg er i alle fall den minste av de tre bukkene! 🐏 Det er så koselig at dere vil følge med på reisen vår. Julesmil og julehilsen fra Bruse 🎄⭐️

 20. Hei Bruse, dette er 4A på Sagdalen skole 🙂
  Du er veldig morsom og det var veldig bra at du beit tanta i skjørtet. Du var veldig søt når du tok på deg smokken 🙂
  Vi lurer på hvorfor tanta dro Olav i øret? Gikk det bra med deg når tanta dytta deg bort?
  Vi lurer også på om du møtte Joe Biden i Amerika?

  God jul, og ha en fin dag videre!
  Hilsen 4A ved Sagdalen skole.

  1. Julehallo til dere i 4A på Sagdalen skole 🎄⭐️ Åååå, det var skikkelig koselig sagt! Dere er også søte og snille og morsomme og sååå greie! Tante Ragnhild er så streng. Jeg vet det ikke er lov å bite damer i skjørtet, men jeg bare ble så sint 🐏 Det gikk heldigvis bra da hun dytta meg bort. Nå er jeg og Sirkus Viola på Amerikabåten, så vi har ikke kommet helt frem til Amerika enda ❄️☃️ Men hvem vet hvem vi møter i Amerika? Ikke vet jeg! God jul til dere også, håper dere har hatt en fin 1. desember ❣️ Julesmil fra Bruse

 21. Hei!
  Jeg gleder meg mest til å stå opp på julaften og se alle gavene som ligger under juletreet.
  Hilsen Iris i 6A på Høyenhall skole.

  1. Julehei til deg, Iris 🎄⭐️ Ååå, det høres skikkelig hyggelig ut, det skjønner jeg godt du gleder deg til ☃️❄️ Julesmil fra Bruse ❣️

 22. Hei Bruse
  Vi på Nordseter skole gleder oss mest til:
  Å gi bort gaver, pinnekjøtt, å få gaver, kalkun, å få en hvalp, ribbe, lage gaver, å være sammen med andre, til hunden min sin første jul, å kose meg med mamma, pappa og lillesøster, åpne gaver, julaften, juleverksted, drikke gløgg, til bursdag og julekalender.
  Klem fra 3A på Nordseter skole

  1. Juleheia til dere i 3A på Nordseter skole ❤️🎄 Såååå koselig å høre om alle de fine juletingene dere gleder dere til! Nam nam, julegløgg høres jammenmeg godt ut ☕️ Julesmil og juleklemmer fra Bruse 🐏

 23. Hei! For ein søt bukk! Kvifor har du din eigen blogg, eigentlig? Kan me få besøk av deg på Fiksdal skule? Ta gjerne med søskena dine! Er det eignetleg så lett å skrive blogg når du ikkje har fingre?
  Tusen takk for dette blogginnlegget!
  Vennleg helsing, 3. og 4. trinn ved Fiksdal Skule.

  1. Hei 3. og 4. trinn ved Fiksdal skule ❄️☃️

   Takk! Eg må seie at eg synest at de er veldig søte også. Og eg skulle så gjerne ha besøkt dykk! Eg har aldri vore i Fiksdal, men eg har høyrt at det er nydelege fjell der, og eg er jo som dei fleste bukkar: Eg elskar å gå i fjellet. Dessverre så er det veldig travelt å vere bukk no i desse dagar, så vi får ha det til gode. 🎄

   Det er ikkje så lett å skrive på tastatur med hovane mine, og nokre gongar kjem eg borti feil tast kliehss xxxejs men det går som oftast bra.

   Tusen takk for at de les blogging min. Det er eg veldig glad for. ⭐️ Julehelsing, Bruse!

 24. Hei Bruse.
  Vi synes at du er søt og god, og ser litt trist ut. Vi synes den gamle dama med stokken så veldig sur ut. Vi lurer på hvorfor du bet henne i kjolen?

  Vi liker de små hornene dine. Vi lurer også på hvor mange cm hornene til den største bukken er?

  Vi håper dere Bukkene kan hjelpe Olav med å finne søsknene sine. Dere må beskytte Olav.

  Vi lurer på om du har møtt trollet og er redd for det?

  Hilsen 2. trinn ved Rosmælen skole.

  1. Julehei på dere på 2. trinn ved Rosmælen skole 🎄⭐️ Så koselig at dere synes jeg ser søt og god ut. Noen ganger er jeg trist, men jeg er mest glad! Ja, tante Ragnhild er så streng med lille Olav, og det liker jeg ikke. Jeg skulle kanskje ikke bitt henne i kjolen, jeg ville bare at hun ikke skulle være slem med Olav 🐏 Det var jammen meg et godt spørsmål om hvor mange cm hornene til den største bukken er. De er i alle fall større enn mine! Jeg og de to andre bukkene skal gjøre alt vi kan for å passe på lille Olav ❣️Jeg har aldri møtt trollet, men jeg har hørt at det ikke er så farlig hvis man bare er snill og deler gresset med det, så jeg er ikke veldig redd. 🐏 Håper dere har hatt en skikkelig fin 1. desember! Julesmil fra Bruse ❄️☃️

  1. Åååå, det var jammenmeg koselig sagt 🎄☃️❄️ God jul til dere i 3A på Jong skole også! Julesmil fra Bruse 🐏

 25. Hei Bruse,
  Vi gleder oss til å bake pepperkaker, lage snømann, møte julenissen, få gaver, pynte juletre, stå på ski og skøyter, ake, spise god mat og feire jul.

  Vi venter spent på neste episode og gleder oss 🙂

  Juleklem fra 3A, Teglverket skole.

  1. Julehei på dere i 3A på Teglverket skole 🎄⭐️ Dere har jammenmeg mye fint å glede dere til i jula! Jeg elsker å spise julemat. Julepepperkaker er min favoritt ❣️ Jeg er også spent på neste episode. Håååper Olav finner Gunnar og Anna ☃️❄️ Julesmil og juleklem fra Bruse 🐏

 26. Hei Bruse
  Håper du og brødrene dine får en fin reise til Amerika. Vi gleder oss til å følge med på julekalenderen din. Til jul ønsker vi at ingen skal bli syke og at vi kan ha en fin advent på skolen.
  Hilsen 2B ved Midtbygda skole.

  1. Juletjollahopp på dere i 2B på Midtbygda skole 🎄⭐️ Jeg håper også dette blir en skikkelig fin tur. Jeg har hørt at gresset i Amerika smaker skikkelig godt! Ååå, det var jammen et fint juleønske. Jeg håper også alle holder seg friske ❣️ Vi må bare være flinke til å vaske klover og hender 🐏 Julesmil fra Bruse

 27. Hei på deg, Bruse!
  Det var veldig gøy å se på Salaby sin julekalender. Vi liker godt å lese bloggen din. Du er morsom. Vi digger smokken din.

  Hilsen og juleklem fra 2A, Strusshamn skole.

  1. Hei og julehopp på dere i 2A på Strusshamn skole 🎄⭐️ Så artig at du liker julekalenderen og julebloggen, det er skikkelig koselig å høre ☃️❄️ Jeg digger også smokken min 🐏 Juleklem til dere fra Bruse ❣️

 28. Jule beske 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🥛🥛🥛🥛🍪🍪🍪🍪🍪🍪🌚🌚🌚🌚🌚🌜🌛🌝🌞🌒🌔🌓🌖🌘🌘🌑🌎🌏🌍🌍🪐💫🌪🌈☄️💥

 29. Hei fra Hordvik skole 3.trinn.
  Vi gleder oss til å følge med på reisen deres og på neste episode. Kanskje dere skal passe på Olav til han finner søskene sine.
  Håå-å-å-å-åper dere får en fin reise.

  Vi gleder oss til gaver og julekos og pynt og ferie.

  1. Juleheisann til dere på 3. trinn på Hordvik skole ❣️🎄⭐️ Jeg håper skikkelig at Olav finner Anna og Gunnar, og jeg skal gjøre alt jeg kan for å hjelpe han og lete! Julesmil og julehilsen fra Bruse 🐏❄️

  1. Julehei til dere, tredjeklassingene! 🎄⭐️ Så morsomt at dere likte episoden! Det gjorde jeg også 🐏 Julesmil fra Bruse

 30. En hilsen fra 3.trinn på Hordvik skole. Kos deg på båten, vi gleder oss til å følge med på hva som skjer i neste episode. Kos de-e-e-e-eg.
  Kanskje dere kan hjelpe Olav og passe litt på han til han finner søskene sine!

  1. Juleheisann til dere på 3. trinn på Hordvik skole ❣️🎄 Gjett om jeg skal kose meg på båten! En bukk som meg har aldri vært på båt før ⭐️ Jeg håper skikkelig at Olav finner Anna og Gunnar, og jeg skal gjøre alt jeg kan for å hjelpe han og lete! Julesmil og julehilsen fra Bruse 🐏❄️

 31. Hei Bruse!
  Hvordan har du det?
  Hvorfor beit du på skjørtet til hun dama?
  Vi synes hun fortjente det fordi hun var så slem mot Olav.
  Hvorfor er ikke du og brødrene dine på beitet?
  Si til den gamle damen at hun ikke skal dra i Olav igjen. Hun skal ikke passe Olav igjen.
  Hilsen alle på 1. trinn på Møhlenpris Skole

  1. Julehei til dere på 1. trinn på Møhlenprins skole ❣️ Så hyggelig at dere spør hvordan jeg har det! Jeg har det fint og er såååå spent på denne reisen 🐏 Jeg vet at jeg egentlig ikke skal bite i skjørtet på damer, og det skal ikke gjenta seg. Jeg bare syntes så synd på lille Olav. Nå vet uansett tante Ragnhild at hun aldri må dra i øret på lille Olav igjen 🤶🏼 Jeg og mine to brødre vil så gjerne sjekke om gresset er grønnere på den andre siden – i Amerika! ⭐️ Julesmil og julehilsen fra Bruse 🎄

  1. Julehei på dere i 2. klasse på Eggedal skole 🎄⭐️ Jeg håper også skikkelig masse at Olav finner Anna og Gunnar. Jeg krysser klovene for at de finner hverandre på båten❣️God adventstid til dere også! Julesmil fra Bruse ☃️❄️

 32. Hallo, Bruse.
  God 1. Desember til deg, og god jul. Gleder du deg til jul? Vi gleder oss veldig.
  Hilsen 1A og 1B ved Varden skole.

  1. Julehei til dere i 1A og 1B på Varden skole ❤️🎄 God 1. desember til dere også! Jeg gleder meg masse til jul, for da kan jeg breke julesanger så høyt jeg bare vil. Vi brekes 🐏 Julehilsen fra Bruse ⭐️

 33. Vi i 4. klasse på Enger skole gleder oss mest til åpne julegaver på julaften, spise julemat (nam nam), se alle julegavene, være sammen med familien (<3), kose oss med å åpne gaver, kose oss med snøen (hvis det blir snø…), gleden av nye ting, sette opp juletre og bake pepperkaker. Desember er den beste måneden.

  1. Hei på dere i 4. klasse på Enger skole 🎄❄️ Det er jammen meg mange fine ting å glede seg til i jula. Jeg har hørt det skal komme bittelittepitte snø på fredag i Åmot, så jeg krysser klovene mine for at dere får kose dere i snøen! ☃️ Desember er jammen meg den beste måneden, og pepperkaker er den beste julesnopen. Håper dere får en fin førjulstid! Julesmil fra Bruse ❣️🐏

  1. Julehei til dere i 2. klasse på Sandvollan skole ❣️ Takk for hyggelig julehilsen 🎄❄️ Håper dere får en skikkelig fin første desember! Julesmil fra Bruse 🐏⭐️

  1. Julehallo til dere i 3A på Sokndal Skole 🎄❄️ Så koselig at dere vil følge med på Amerikareisen ⭐️ Håper dere får en skikkelig fin første desember og en gooood adventstid! Julehilsen fra Bruse 🐏

 34. I klasse 2AB på Brakahaug skole gleder vi oss mest til gaver, å være med familien, bake julekaker og kose oss.

  1. Hei på dere i 2A på Brakahaug skole 🎄⭐️ Dere har jammen meg skikkelig mange fine juleting å se frem til ❣️ Det er såååå koselig! Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Juleheia til deg, Stefan 🎄❄️ Det er jammenmeg hyggelig å skrive med deg også! Håper du har en fin første desember. Julesmil fra Bruse ❣️🐏

 35. Det var en bra film, Bukken Bruse! Håper at serien fortsetter! Håper at Salaby sitt nett ikke kræsjer! Håper du får en hyggelig reise på Amerikabåten:-)

  Hilsen oss på Alveare på Steinkjer Montessoriskole

  1. Julehei til dere på Alveare på Steinkjer Montessoriskole ❣️🎄 Så koselig at dere likte filmen! Jeg er så spent på fortsettelsen, og håper virkelig Salaby sitt nett ikke krasjer, sånn at både dere og jeg får se fortsettelsen! 🐏 Jeg også håper reisen blir bra, men foreløpig er den skikkelig bølgete og skvulpete 🌊 Den mellomste Bukken Bruse har blitt skikkelig sjøsyk og trenger en klem! Vi brekes ❄️

  1. Julehei på dere i 2B på Skarberg skole! 🎄☃️ Tusen takk for hyggelig hilsen. Jeg håper dere får en skikkelig fin første desember ❣️ Julehilsen tilbake fra Bruse 🐏

  1. Julehallo til 2. klasse på Håvik skole! 🎄☃️ Gledelig første desember. Har dere fått snø på Karmøy enda eller? ❄️ Julehilsen tilbake fra Bruse

   1. Hei igjen 😀. Vi lurer på om du vil komme på besøk til oss? Vi har ikke snø, men vi er veldig glade 😁🎄⛄️🐏

   2. Julehei igjen til dere i 2. klasse på Håvik skole ⭐️🎄 Det er så koselig at dere kommenterer og leser julebloggen ❄️☃️ Tenk så kult om jeg kunne besøkt dere da! Jeg har aldri vært på Karmøy 🐏 Glade mennesker er mine favorittmennesker ❣️ Julehilsen fra Bruse

  1. Hei og hurramegrundt! Det betyr at du er ferdig allerede? 🎄🐏 Håper du får en skikkelig fin første desember ❣️ Julehilsen fra Bruse

   1. Julehallo til deg! Det var jammen meg et godt spørsmål 🎄⭐️ Lurer skikkelig på hvilken julemat de har i Amerika. Håper de har pepperkaker! Julesmil fra Bruse ❣️

 36. Hei.
  Vi vil også være din venn Bruse!

  Det vi gleder meg mest til er å ha fri og få mange julegaver. 🎁
  Vi håper også at det blir masse snø til jul, fordi da kan vi stå på snowboard, gå på skøyter og lage masse snøballer 🏂⛸❄️☃️

  Hade! Hilsen Adrian og Isack 💛

  1. Julehei til dere, Adrian og Isack ❣️ Klart vi kan være venner 🎄 Dere ser jammen meg frem til masse koselige juleting! Og snowboard 🏂 Wæo, tror dere bukker også kan stå på snowboard? 🐏 Vi brekes! Julesmil fra Bruse

 37. Hei Bruse. Kan du hjelpe Olav med å finne søsknene sine? Lykke til på reisen!!! 🙂 Med vennlig hilsen 1a på Dale barneskole.

  1. Julehei til dere i 1A på Dale barneskole 🎄☃️ Skulle jammen meg ønske jeg kunne hjelpe Olav med å finne Anna og Gunnar. Jeg skal gjøre alt jeg kan! 🐏 Julehilsen fra Bruse ❣️

 38. Hei Bruse,

  Vi i 4D synes det var litt fint at du beit tanta på skjørtekanten, fordi hun var ikke noe grei med Olav eller dyrene. Vi gleder oss til å følge dere på reisen. Vi synes du er søt med smokken 🙂

  Vennlig hilsen,
  4D, Sagdalen skole

  1. Hei på dere i 4D ved Sagdalen skole 🎄 Takk for at dere sier det. Jeg vet man egentlig ikke skal bite i flotte tanters skjørt altså… Gjett om jeg gleder meg til at dere skal følge oss på reisen ❣️🐏 Og SÅ hyggelig at dere liker smokken min, jeg ELSKER den! ❄️ Julesmil fra Bruse

  1. Julehei på deg 🎄🐏 Så koselig med juleverksted. Håper du får en skikkelig fin første desember. Julesmil fra Bruse ❣️

 39. Hei Bruse!
  Det var veldig kjekt at julekalenderen på Salaby var i gang. Vi har gledet oss til den.
  Vi gleder oss til å få gaver, pynte juletreet, spise god mat, åpne julekalenderen, ake, se julefilmer på kino, kjøre snowboard, at nissen kommer, å gå på ski og lage snømann.
  Det hadde vært veldig kjekt om vi kunne reist for å besøke deg også:-)
  Juleklem fra stjernene i 2a

  1. Julehei på dere, stjernene i 2A ⭐️ Så koselig at dere legger igjen en julehilsen! Gjett om jeg også er glad for at julekalenderen i Salaby endelig er i gang! ☃️🎄Dere har jammen meg mange koselige juleting å se frem til. Jeg elsker å lage snømann, men mest av alt liker jeg å lage de tre julebukkene Bruse 🐏 Juleklem og julebrek fra Bruse

  1. Julehei til småtrinnet på Trondjord skole! 🎄🐏❄️ Så hyggelig at dere legger igjen en julehilsen på julebloggen min! Julehilsen tilbake fra Bruse ❣️

   1. Julehei igjen på deg, Sophia ❣️ Det håper jammenmeg jeg også! God jul til deg 🎄⭐️ Julesmil fra Bruse

 40. Hei, Bruse. Her følger vi med fra 5A på Maura skole i Nannestad.

  Spennende blogg! Vi gleder oss til fortsettelsen. Du er morsom!

  1. Tjollajulehei og hopp dere i 5A på Maura skole 🎄🐏 Så hyggelig at dere vil følge med på julebloggen min! ☃️ Jeg er så spent på hva som skjer i morgen. Julebrek fra den minste bukken, Bruse ❣️

 41. Hei
  Vi gleder oss til det kommer snø. Og så gleder vi oss til jul. Vi gleder oss til å lage juleting, og så gleder vi oss til neste episode.
  Hilsen 3C på Fjell skole

  1. Julehei på dere i 3C på Fjell skole! ☃️❄️🎄 Jammen er det masse å glede seg til med julen. Jeg gleder meg også skikkelig til det kommer snø! Jeg elsker å lage de tre små snøbukkene Bruse og andre juleting 🐏❣️Gleder meg til adventstiden med dere! Julehilsen fra Bruse

 42. Vi er 3A på Tåsen skole, som ser på bloggen din.
  Kan du røpe hva som skjer imorgen? 🙂

  Hilsen alle oss

  1. Julebrek til alle dere i 3A på Tåsen skole ☃️ Så hyggelig at dere følger med på bloggen! Skulle skikkelig ønske at jeg visste hva som skjer i morgen, for da ville jeg røpet ALT. 🐏 Men det gjør jeg ikke, og jeg er såååå spent! Julesmil fra Bruse ❤️

  1. Tjollajulehei Adonai!

   Nissegym høres jammen meg kult ut 🎅🏼 Er det masse nisser som nisser rundt da eller?

   Tenk å være ferdig på skolen 11.30, da har jo dagen akkurat begynt! ❄️

   Juleglede og julesmil fra Bruse 🎄

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s