Første stopp: Liverpool!

3
En liten selfie, like før vi ankom Liverpool 🙂

Å, kjære dere, så glad jeg er for at dere er med oss på reisen!

Det var jammen skummelt da Olav ble kastet av båten.

Og ganske trist da han gikk alene på kaia …

Men heldigvis hørte han noe kjent på slutten der!

Lurer skikkelig på hvem det kan være … ?

Har dere forresten noen tips til hva man kan gjøre om man føler seg veldig alene?
Eller hvis man har gått seg bort – sånn som Olav?

For meg hjelper det å synge trygge sanger ❤

Gleder meg allerede til å se hva som skjer i morgen!

Vi brekes!

fra Bruse

167 kommentarer om “Første stopp: Liverpool!

 1. Hei bruse(:
  Jeg er en elev på Sagdalen skole i 4A, men jeg vil helst ikke si hvem jeg er. Det er koselig at du svarer alle som skriver til deg^3
  Hilsen PANDA(:

  1. Julehei på deg Panda 🎄⭐️ Jeg synes jo det er så koselig med alle som skriver til meg. Hihi ❣️ Håper du får en kjempefin 9. desember! Julesmil fra den minste bukken Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Emilie 🎄⭐️ Ååå, det var jammenmeg koselig å høre ❄️☃️ Tenk så kult om jeg kunne kommet på besøk. Har dere mange bukker på skolen deres? Hihihi. Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei igjen, Hera 🎄⭐️ Brødrene er den største og den mellomste bukken Bruse ☃️❄️ Jeg går på Eventyrskolen hver helg, jeg synes det er så gøy! Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Oliver 🎄⭐️ Åhh, så kult at du er Liverpoolfan. Jeg har sett mange fotballkamper på TV, men ikke så mange på ekte. De pleier ikke la geitebukker komme inn på tribunen 🐏 Hihi. Lykke til mot Midtjylland i morgen ⚽️ Julesmil fra Bruse ❣️

  1. Hei på deg, Snorre ❄️☃️ Det er jammenmeg et godt spørsmål! Jeg krysser alle mine klover for at Olav kommer inn i Amerika. Julesmil fra Bruse 🎄⭐️

 2. Et tips fra meg er og prøve og finne noen som kan hjelpe deg eller gjøre noe som får deg i bedre humør. Og en ting til. Jeg skulle ønske jeg kunne besøke Liverpool. Jeg har alltid elsket Storbritannia.

  1. Julehei igjen, Ema ⭐️🎄 Det var gode tips til hva man kan gjøre om man er alene ❣️ Storbritannia er superduperkult! Og har så mange fine setre som jeg kan spise gress på 🐏 Julesmil fra Bruse

  1. Julehei på deg, Michelle 🎄⭐️ Ååå, så koselig at du liker bøkene om de tre bukkene bruse, og julebloggen! Hihi. Håper du har en fin 4. desember! Julesmil fra bukken Bruse 🐏

 3. Hei bruse.
  Vi er en av elevene på Sagdalen skole.
  Vi synes at dere var veldig flinke til og synge i serien reisen til Amerika. Vi hoper du for en fin reise til Amerika.

  Hilsen ES

  1. Julehei på deg, ES 🎄⭐️ Så koselig sagt! Takk for at du skriver så snille meldinger til meg ❣️ Julesmil fra Bruse

  1. Julehei på deg, Jakob! 🎄⭐️ Olav leter jo etter søsknene sine, som er på Amerikabåten, og jeg skal også på Amerikabåten, fordi jeg skal være med Sirkus Viola for å opptre ❣️ Julesmil fra Bruse 🐏

   1. Julehallo på deg, Jakob ⭐️🎄 Jeg har det så godt ❣️ Håper du også har det godt! Vi brekes! 🐏

  1. Julehei på deg igjen, Sondre ❄️☃️ Olav er så morsom, og han synger sååååå fint. Jeg elsker å høre Olav synge 🎶 Da blir jeg brekende glad! Julesmil fra Bruse 🐏

   1. Tusen takk, Mia! For ei koseleg julehelsing 🎄⭐️
    Eg håpar at du og dine får ei strålande god jul ☃️❄️
    Frå Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Sondre ⭐️❤️🎄 Jeg håååååper virkelig Olav finner Anna og Gunnar ❄️☃️ Julesmil fra Bruse

  1. Julehei på deg! 🎄⭐️ Oi, det var jammenmeg et godt spørsmål. Vi bukker kan jo ikke spille håndball, siden vi ikke har hender, men klover 🐏 Men hvis jeg skal se på så liker jeg skikkelig godt å se når det er landslagskamper 🇳🇴Julesmil fra Bruse

   1. Hallo! Bruse🙌🏽 Håper at han finner søskene..
    Og jeg har noen tips til og gjøre vis man er alene.
    1. Kaste stein det hjelper meg.
    2. Synge sanger som deg.
    3. Kanskje underholde seg selv.
    Det hvar det jeg hadde.
    Hadet!
    Fra Hamza i 4D ved sagdalenskole.

  1. Julehei på deg, Julie 🎄⭐️ Så koselig at du synes julekalenderen er spennende og kul! Jeg håper sånn det ordner seg for lille Olav ❣️ Jeg krysser alle klovene jeg har! Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Frida ⭐️🎄 Tutta er igjen i Lilleby hjemme i Norge ❣️ Jeg er helt sikker på at hun nisser rundt og koser seg med de andre smånissene. 🤶🏼 Julesmil fra Bruse 🐏

 4. Nr. 1, vi er ikke veldig glad i Liverpool.. Vi heier på Manchester. Men om man føler seg alene kan man tenke på gode ting, minner. Og vi er også veldig glad i gode sanger. Hilsen 4A

  1. Hei på dere i 4A 🎄⭐️ Jeg har hørt at Manchester også er skikkelig bra. Jeg krysser klovene for at de vinner mot PSG i kveld ⚽️ Selv liker jeg Elleve bukker FC, som er et fotballag med bare bukker! Hvor kult er ikke det?! 🐏 Det var mange fine forslag til hva man kan gjøre hvis man føler seg alene. Jeg elsker å breke på gode sanger ❣️ Julesmil fra Bruse ❄️☃️

 5. Hei!
  Hvis jeg hadde gått meg bort hadde jeg pustet ut og prøvd å slappe av. Deretter hadde jeg prøvd å funnet noen som kunne ringt til de jeg lette etter.
  Hilsen Rafe, 6A ved Høyenhall skole.

  1. Julehei på deg, Rafe ⭐️🎄 Det er sant! Det er skikkelig lurt å prøve å puste med magen og slappe av hvis man roter seg bort ❣️ Håper du har en fin 2. desember! ❄️☃️ Julesmil fra Bruse

 6. Hei! Takk for at du svarte på kommentaren vår sist! Me gler oss til å lese bloggen din videre også!

  Helsing, oss på Fiksdal Skule

 7. Hei lille Bruse,

  Episoden i dag var veldig spennende. Hvis man er alene kan man for eksempel tenke på noen fine øyeblikk i livet, spørre en voksen om hjelp eller trøst eller finne en god venn. Da kan du tenke på noe annet, og da er du ikke alene lenger.

  Vi brekes senere! 🐐

  God jul!

  Hilsen 4B på Lysejordet skole

  1. Hei på dere i 4B på Lysejordet skole ⭐️🎄 Er det sant at dere er fra gamle Kristiania? Det er jammenmeg kult! Dere hadde mange gode forslag til hva man kan gjøre om man føler seg alene ❣️ Det kan være lurt å snakke med en trygg voksen. Jeg pleier å snakke med brødrene mine, det hjelper litt 🐏 God jul til dere også ❄️☃️ Vi brekes!

  1. Julehei på dere i 2. trinn på Åsgård skole! ⭐️🎄 Så koselig at dere følger med på julekalenderen og heier på lille Olav ❣️ Julesmil fra Bruse

 8. Hei Bruse. Vi foreslår å lete etter nordstjernen, se på Friends på TV eller prøve å avtale å møte noen venner 💛🌠🖥
  Og husk! pass deg for Trollet 👹
  #trollet#alene #sammen

  1. Julehei på dere 🎄⭐️ Det var gode forslag til hva man kan gjøre om man føler deg alene ❣️ Jeg synes Friends er litt morsomt, men jeg synes det er rart at de har med kyllinger og ender, men ikke bukker 🐏 Jeg skal jammenmeg passe meg for trollet! Julesmil fra Bruse ❄️☃️

  1. Julehei til de i 3. klasse ved Fiskå Skule ⭐️🎄 Tusen takk for den trivelege julehelsinga! God jul til dykk også ❣️Julesmil frå Bruse 🐏

 9. 1a på Rensvik skole mener det er lurt å si ifra til noen, det kan være venner og voksne. Det er viktig å finne noen som kan hjelpe til. Vi kan leke en lek, det hjelper også.
  Ha en fin førjulstid.

  1. Julehei på dere i 1A på Rensvik skole 🎄⭐️ Helt enig med dere! Det er skikkelig lurt å finne noen som kan hjelpe til om man er alene eller har gått seg bort. Håper dere får en skikkelig fin førjulstid ❄️☃️ Julesmil fra Bruse ❣️

  1. Juleheisann på dere i 5B 🎄⭐️ Så koselig at dere liker å følge med på reisen 🐏 Nei, det var jammenmeg flaks at det var Liverpool lille Olav havnet i, og ikke en by enda lengre unna ❣️ Håper han møter noen som kan hjelpe han å finne Anna og Gunnar ❄️☃️ Julesmil fra Bruse

 10. Hei Bruse! Hvis du er redd og ensom kan du puste rolig og telle til ti. Kanskje Olav skal følge lyden han kjente? Håper Olav har det bra. MVH klasse 2b

  1. Julehei på dere i 2B ❄️☃️ Det kan være lurt å holde seg rolig og telle til ti om man føler seg redd eller ensom ❣️ Jeg håper virkelig Olav finner noen som kan hjelpe han! Jeg krysser alle klovene mine for at det blir bra ⭐️🐏 Julehilsen fra Bruse

 11. Hei Bruse!
  Du er søt. Kan du lese? Og hvor har du i så fall lært det?
  Hvis du er alene kan du finne noen venner, banke på døren til noen, danse, fortelle vitser eller å danse rundt et juletre(eller bli med dansen).
  Kan du danse Bruse? Kan du ha et danseshow?

  Hilsen 3,trinn på Hordvik skole.

  1. Heia dere på 3. trinn Hordvik skole 🎄⭐️ Det var jammenmeg mange spørsmål! Jeg har lært å lese litt på eventyrskolen. Det er der jeg er i helgene ❣️ Men jeg pleier å danse både i helgene og på ukedagene! Det var et skikkelig godt forslag med danseshow, men jeg vet ikke om jeg får de to andre bukkene med på det? 🐏 Jeg elsker å danse rundt juletre da, og kanskje ta en pitteliten smakebit av treet 🎄 Julehilsen fra Bruse ❄️☃️

 12. Hei. Her kommer en hilsen fra Kanarigruppa på 2. trinn på,Rollsløkken skole. Hvis man går seg bort kan man: Si det til en man tror kan hjelpe. Man kan stå stille. Synge en sang. Følge Nordstjernen. Gå samme vei tilbake. Man kan også se fotballkamp. Vi brekes! 🎅🏼🐐

  1. Julehei til Kanarigruppa på 2. trinn på Rollsløkken skole 🎄⭐️ Det høres jammenmeg kult ut å være en del av Kanarigruppa, kan bukker også være med? ☃️❄️ Det var mange gode forslag til hva man kan gjøre hvis man går seg bort. Til og med se fotballkamp! ⚽️ Vi brekes 🐏 Julesmil fra Bruse ❣️

  1. Julehei til dere i 2AB på Brakahaug skole! ⭐️🎄 Det er skikkelig lurt å spørre om hjelp hvis man har gått seg bort ❣️ Jeg krysser alle mine klover for at noen kan hjelpe lille Olav også. Julehilsen fra bukken Bruse 🐏

 13. Hei!
  Vi synes også det var trist at Olav ble kastet av båten.
  Vi tror Olav hørte de tre bukkene Bruse og bæ bæ lille lam.
  Hvis man føler seg alene og ensom kan man høre på trygge sanger, ringe noen man er glad i og se en koselig film. Hvis man har rotet seg bort kan man spørre noen om veien og man kan spørre noen man ikke kjenner fra før om man skal være sammen.
  Hilsen 2B på Åsvang skole.

  1. Julehei til dere i 2B på Åsvang skole 🎄⭐️ Enig i at det var trist at Olav ikke fikk være med på båten. Jeg krysser alle mine klover for at det var bukkene Bruse og Bæ Bæ Lille Lam Olav hørte ❣️ Det var mange skikkelig fine forslag til hva man kan gjøre hvis man føler seg alene eller har rotet seg bort. Så gode dere er ☃️❄️ Julesmil fra Bruse 🐏

 14. Hei Bruse😊

  Jeg gleder meg veldig mye til å se på Reisen til Amerika.
  Det er skikkelig spennende å se på det!

  Hilsen Yusuf😁

  1. Julehei på deg, Yusuf 🎄⭐️ Så koselig at du synes julekalenderen er spennende! Det gjør jammen meg også ☃️ Nå er det bare å krysse klover, fingre og tær for at det ordner seg for lille Olav. Håper du har en fin 2. desember! ❤️ Julesmil fra Bruse 🐏

 15. Hei, Bruse
  Her kommer en hilsen fra 4a på Hvalstad skole 🙂 Vi gleder oss til å se neste episode av Julekalenderen. Vi lurer på hva Amerika-skipet heter ?
  Julehilsen fra oss i 4a

  1. Juleheisann til dere i 4A på Hvalstad skole 🎄⭐️ Sååå koselig at dere gleder dere til neste episode i julekalenderen. Det gjør jeg også! Jeg er så spent på hvordan det går med lille Olav ❄️☃️ Jeg er ikke helt sikker på hva skipet heter, jeg har bare hørt menneskene kalle det Amerikabåten 🚢 Hva ville dere kalt båten hvis dere hadde hatt en sååå stor båt? 🐏 Vi brekes! Julesmil fra Bruse

   1. Hei, Bruse
    Tusen takk for hyggelig svar. Vi syns Amerikabåten lignet veldig på Titanic. Vi syns kanskje den kunne hete Amerikatanic 🙂
    Ha en fin dag 🙂

    Juleklem fra oss i 4a ❤

   2. Juleheia igjen på dere i 4A ❣️ Amerikatanic er jo helt perfekt! Jeg synes Amerikabåten skal hete det fra nå av! Håper dere har hatt en skikkelig fin 3. desember 🎄⭐️ Julesmil fra Bruse 🐏

 16. Hei! Vi i 5.2 på Heistad Barneskole har noen tips. Om man føler seg alene kan man snakke med en voksen, meditere/be eller synge en sang. Vi digger salabys julekalender!

  1. Julehei på dere i 5.2 på Heistad Barneskole ❣️Det var jammen meg gode tips. Jeg pleier å breke koselige sanger, det hjelper meg litt 🎶⭐️ Sååå koselig at dere liker julekalenderen, det gjør meg skikkelig glad ☃️ Julehilsen fra bukken Bruse 🐏

 17. Hei Bruse! Vi mener det kan være lurt å spørre noen om hjelp til å ringe hjem. Eller man kan spørre noen om å få hjelp. Dette gikk ikke på 1900-tallet, men hvis man føler seg alene i dag så kan man snakke med venner på sosiale medier. game eller ringe Kontakttelefonen for barn eller nødtelefonen SOS. Det kan også være lurt å tenke på noe hyggelig. Har man gått seg bort kan man ringe politiet.
  Hilsen 4C på Grindbakken skole i Oslo.

  1. Julehei på dere i 4C på Grindbakken skole! ❄️☃️ Wow, er det sant? Er dere fra gamle Kristiania?! Det er skikkelig lurt å finne noen som kan hjelpe til med å ringe hjem, eller snakke med en venn eller noen andre som kan hjelpe ❤️ Dere er så gode! Håper dere har en fin 2. desember ⭐️🎄 Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei til dere i 4C på Reinen skole ⭐️🎄 Så koselig at dere legger igjen en julehilsen her! Jeg gleder meg også til neste episode. Jeg er så spent på hvem det er lille Olav hører 🎶 Julesmil fra Bruse ❣️🐏

  1. Julehei til dere på 2. trinn på Workinnmarka skole ⭐️🎄 Så koselig at dere synes julekalenderen er spennende, det synes jammen meg jeg også! Jeg og brødrene mine krysser alle klover for at det skal ordne seg for lille Olav i morgen ❣️ Julesmil fra Bruse 🐏

 18. Hei Bruse
  Vi på Steinberg skole tenker at det er lurt å spørre noen om hjelp hvis man har gått seg bort, eller ikke føler seg trygg. Man kan si fra til noen man stoler på som for eksempel venner, eller læreren sin.
  Hilsen 2A på Steinberg skole.

  1. Julehei til dere i 2A på Steinberg skole ⭐️🎄 Skikkelig gode forslag, det kan være lurt å spørre om hjelp om man har gått seg bort eller ikke føler seg trygg ❣️ Jeg håper skikkelig at Olav finner noen som kan hjelpe han! Julesmil og julehilsen fra Bruse 🐏

 19. Hei Bruse!

  Går man seg bort kan man bli stående for at det skal bli lettere å finne deg.

  Føler man seg alene kan man glemme alt det vonde og tenke gode.
  Man kan gjør noe man liker som gjør deg glad.

  Årets julekalender er fin! Den er også spennede.

  Hilsen klasse 3C, Os skole Halden ❤

  1. Julehei på dere i 3C på Os skole ⭐️🎄 Så stas at noen fra Halden følger med på julebloggen min! Det var jammen meg gode forslag til hva man kan gjøre om man går seg bort eller føler seg alene ❣️ Gode tanker er mine favorittanker! Takk for at dere skriver så snille ting til meg, det gjør meg skikkelig glad ❄️☃️ Julesmil fra bukken Bruse 🐏

  1. Juleheisann ⭐️🎄Så koselig at dere synes det er spennende å følge meg på reisen! Olav er jammenmeg skikkelig modig som reiser alene, men jeg håper han snart møter noen, så han kan få hjelp til å finne Anna og Gunnar ❄️☃️ Julesmil fra Bruse

 20. Hei Bruse.
  Vi i 1a på Dale barneskole synes det hjelper å si i fra til noen voksne og spørre om hjelp. Det kan også hjelpe å tenke på gode ting eller noen i familien. Vi synes også det samme som deg, at det hjelper å synge en fin sang. Det kan være lurt å tenke at det skal gå bra.
  Vi har et spørsmål: vet du hvor mange reinsdyr Julenissen har?
  Julehilsen fra 1a Dale barneskole

  1. Hei på dere i 1A på Dale barneskole 🎄⭐️ Det var mange gode forslag til hva man kan gjøre hvis man føler seg alene ❣️ Det var lurt å tenke på gode ting og at det skal gå bra! Hvor mange reinsdyr julenissen har? Det må i alle fall være flere enn jeg kan telle på mine klover 🦌 Vet dere hvor mange reinsdyr julenissen har? 🎅🏾Julehilsen tilbake fra bukken Bruse 🐏

   1. Hei Bruse. Vi er ikke helt sikre, men vi tror det kanskje er 8 reinsdyr. Er det det tror du? Mvh. 1a Dale barneskole.

   2. Hei igjen på dere i 1A på Dale barneskole 🎄⭐️ Hele åtte reinsdyr?! Det er kanskje det. De må jammenmeg være sterke som kan levere julegave til heeeele verden 🦌 Julehilsen fra den minste bukken Bruse

 21. Hei Bruse!
  Vi er klasse 4A på Olsvik skole i Bergen. Vi liker bloggen din, og leser hver dag.Dere er flinke til å synge, forresten. 🙂

  Våre tips når du føler deg alene er:
  -Snakke med en voksen.
  -Ringe til en venn.
  -Spise noe godt.
  -Høre på musikk og synge.
  -Erte storesøsken litt.
  -Leke noe gøy.
  -Se på TV og småspise godteri hvis du har.
  -Tegne litt.
  -Game litt eller spille et spill med noen.

  Ha en nissefin dag, og god tur videre til Amerika!

  Hilsen klasse 4A!

  1. Julehallai til dere i 4A på Olsvik skole i Bergen ☃️❄️ Det er skikkelig koselig at dere liker bloggen og følger med! Det er også superduperkoselig at dere legger igjen en koselig kommentar ❣️Dere hadde mange fine forslag til hva man kan gjøre hvis man føler seg alene. Tror de to andre bukkene blir litt gretne om jeg erter de, hihi! 🐏 Håper dere får en skikkelig nissefin 2. desember 🎅🏾 Julesmil og julehilsen fra Bruse 🎄⭐️

 22. Hei på deg!
  Det var veldig trist at Olav gikk alene. Det var fint at Olav fikk hjelp av mannen til å finne mat. 🙂
  Vi gleder oss til neste episode. Tenk at det bare er 22 dager igjen til julaften! Gleder du deg til jul?
  Vi håper Olav finner søsknene sine.
  Julehilsen Tonstad skole 3.trinn

  1. Julemegrundt er det bare 22 dager igjen til jul?! 🎄⭐️ Gledesbrek som jeg gleder meg til jul! Hva med dere på 3. trinn på Tonstad skole? ❄️☃️ Jeg er så spent på neste episode, håper skikkelig at lille Olav finner noen som kan hjelpe han med å lete etter Anna og Gunnar ❣️ Julesmil fra Bruse 🐏

 23. Hei på deg!
  Det var veldig trist at Olav gikk alene. Det var fint at Olav fikk hjelp av mannen til å finne mat. 🙂
  Vi gleder oss til neste episode. Tenk at det bare er 22 dager igjen til julaften! Gleder du deg til jul?
  Vi håper Olav finner søsknene sine.
  Julehilsen Tonstad skole 3.trinn

  1. Julemegrundt er det bare 22 dager igjen til jul?! 🎄⭐️ Gledesbrek som jeg gleder meg til jul! Hva med dere på 3. trinn på Tonstad skole? ❄️☃️ Jeg er så spent på neste episode, håper skikkelig at lille Olav finner noen som kan hjelpe han med å lete etter Anna og Gunnar ❣️ Julesmil fra Bruse 🐏

 24. Hei Bruse
  Vi gleder oss også til neste episode!
  av «Reisen til Amerika»!
  Hilsen småtrinnet på Trondjord skole

  1. Juletjollehoppsanhei til dere på småtrinnet på Trondjord skole! 🎄⭐️ Så koselig at dere følger med på julekalenderen og julebloggen. Det gjør meg brekende glad! Jeg er også spent på neste episode. Håper det ordner seg for lille Olav ❣️ Julesmil fra Bruse 🐏

 25. Vi håper Olav kommer seg på båten til Amerika i morgen!
  I mens kan Olav ta seg en tur til Anfield å se Liverpool spille fotballkamp. Kos deg på kampen, Olav! Tvi, tvi! Heia Liverpool!

  1. Julehei igjen til dere på 3. trinn på Kringler-Slattum skole 🎄⭐️ Ryktene sier at det skjedde noe skikkelig bra greier på Anfield i går! ⚽️ Kelleher var jammen meg flink! Nå krysser jeg klover og ull for at Olav kommer seg med på båten til Amerika og finner Anna og Gunnar ❣️ Det er såååå spennende! Vi brekes! 🐏 Julesmil fra Bruse

 26. Dette er den beste filmen vi har sett. Dette kommer til å bli en av de beste juleseriene vi ser. Så rart at Olav var sulten på båten, men nå er han ikke sulten lenger. Vi håper at du liker kommentarene til folk her og at det ikke kommer noen stygge kommentarer. Kanskje Salaby lager slike serier når det ikke er desember også? Vi håper at Lille Bruse ikke mister smokken sin.
  Hilsen Alveare på Steinkjer Montessoriskole

  1. Julehei igjen til dere på Alveare på Steinkjer Montessoriskole ❣️ Det er sååååå koselig at dere liker å følge med på julekalenderen vår ☃️❄️ Ja, det var litt rart at Olav glemte at han var sulten. På julebloggen sier heldigvis alle sammen snille ting, og det gjør meg skikkelig glad og varm innvendig 🐏 Jeg har dessuten en venn som er påskekylling, og jeg tror han også har vært på besøk i Salaby 🐣 Jeg holder godt fast om smokken min! Julesmil og julehilsen fra Bruse 🎄⭐️

  1. Julehei på deg Alfred ☃️❄️ Det lurer jeg også skikkelig på! Gleder meg til neste episode, kanskje vi finner ut av det da ❣️ Jeg krysser klovene mine for at det er noen lille Olav kjenner! Julesmil fra Bruse 🐏

 27. Hei Bruse!
  Du er søt og vi liker bloggen din:) Store ting kommer i liten innpakning, sånn som du Bruse!
  Hvis man føler seg alene kan man snakke med noen man stoler på. Hvis du er snill mot andre kan du få en venn.
  Hvilket fotball-lag heier du på?
  Hilsen 3A
  Sten-Tærud skole

  1. Ååååå julehei på dere i 3A på Stem-Tærud skole 🎄⭐️ Det var jammenmeg skikkelig fint sagt! Nå ble jeg varm i hjertet ❣️ Det er lurt å snakke med noen man stoler på hvis man føler seg alene. Dere er gode ❄️☃️ Mitt favorittlag er Elleve bukker FC, det er et fotballag med bare bukker! ⚽️ Og de er kjempeflinke! Tenk så mange fotballsko elleve bukker må ha. Hihi! Julesmil og julehilsen fra Bruse 🐏

 28. Hei.

  Olav burde skaffe seg en jobb så han får penger eller snike seg inn på båten. Eller så burde han finne familien med geitene. Kanskje de kan hjelpe han.

  Mvh 6C, HBS.

  1. Julehei på dere i 6C 🎄⭐️ Ja, det var jammen ikke dumt. Jeg krysser klovene for at han finner seg en jobb, eller Anna og Gunnar, eller oss bukkene eller noen av andre han kjenner! 🐏 Håper dere har en fin 2. desember ❣️ Julesmil fra Bruse

  1. Dere i 5A på Maura skole er jammen meg kule som sier så snille ting til meg! Det gjør meg skikkelig glad ⭐️🎄 Julesmil fra Bruse 🐏

 29. Det var synd at Olav ikke fikk dra videre med Amerika båten.
  Synd at han ikke hadde penger, billett og familien sin.
  Vi får håpe at han får hjelp av Bukkene bruse og deg.

  1. Hei på deg! 🤶🏼 Ja, det er skikkelig leit. Jeg krysser klover og ull for at det skal ordne seg for lille Olav 🐏Han kan jo ikke bli igjen i Liverpool! Julesmil fra Bruse ❣️

 30. Hallo kule geit!
  Om du er einsam kan du prøve å finne ein ven. Du kan spørje nokon om dei vil leike med deg. Har du gått deg vill kan du prøve å sjå etter nokon du kjenner.

  Kul blogg.

  Kva er din favorittjulekake?

  koz og moz frå Åmdalsverk skule

  1. Hallo, kule Åmdalsverk skule! ⭐️🎄

   Tusen takk for gode råd. Det skal eg gjere. Det er vanskeleg å velje ei julekake, sidan eg er så glad i alt som har med julekos å gjere. Kanskje eg skal gå for peparkake med eit glas mjølk til, og litt friskt gras til dessert. ❄️☃️

   Koz og moz frå meg 🐏

 31. Vi i 4A på Flå skole i Melhus kommune har noen tips til hva man kan gjøre hvis man er alene og utrygg.
  – Du kan se etter noen som ser snille ut, de kan du spørre om hjelp.
  – Du kan finne noen dyr å snakke med.
  – Finne en voksen som har telefon, da kan de ringe foreldrene dine.

  Hilsen oss i 4A

  1. Julehei på dere i 4A på Flå skole ⭐️🎄Så kult at noen fra Melhus følger bloggen min! Det var jammen meg gode tips til hva man kan gjøre om man føler seg alene og utrygg, så flinke dere er! Jeg håper skikkelig det ordner seg for Olav. Jeg er såå spent på hva som skjer i morgen. Jeg krysser klovene mine for at lille Olav finner noen som kan hjelpe han 🐏 Julehilsen fra Bruse

  1. Heia igjen Malin 🎄🐏 Åhhh, jeg håper også det ordner seg for Olav! Jeg er så spent på neste episode ❣️ Vi brekes!

  1. Julehei på deg, Elliot ⚽️🎄⭐️ Det skjønner jeg godt at du synes! Gratulerer med hjemmeseier i går! Vi brekes! 🐏

  1. Julehei på deg, Peder ⭐️🎄 Det var et skikkelig godt forslag! Kanskje det er Viola? Jeg er sååå spent på neste episode ❣️ Julesmil fra Bruse

   1. Julehei på deg, Malin ⭐️🎄 Så koselig å høre at du liker julebloggen! Håper du får en fin andre desember. Julesmil fra Bruse 🐏

 32. Hei Bruse!

  Hvis Olav hadde hatt noen som han kjente i nærheten burde han gå til dem. Hvis ikke kan han spørre om hjelp fra en voksen.
  (Eller ring 111 116)

  Ps! Tror ikke dere har telefoner da.

  Mvh.

  Olav 6A

  1. Hei på deg Olav 🎄⭐️ Så fint navn du har! Ja, helt enig, håper virkelig lille Olav finner noen som kan hjelpe han. Det var lurt at han kan spørre om hjelp fra en voksen eller ringe 111 116. 📞 Jeg og de to andre bukkene er sååå spente på neste episode. Vi håper skikkelig at det ordner seg for han, og at han finner noen som kan hjelpe han. ❄️☃️ Julesmil fra Bruse

  1. Julehei på deg, Adonai ❄️☃️ Ja, det skjønner jeg godt, spesielt etter seier mot Ajax i går! Mitt favorittlag er Elleve bukker FC, det er et fotballag med bare bukker 🐏⚽️ Hvor kult er ikke det?! Julesmil fra Bruse ❤️🎄⭐️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s