Auditions og julesang!

Hurra meg rundt!

Det var jammen fint at Olav kom og kunne hjelpe direktør Peppe Roni med skrivingen!

Og tenk at vi har fått så mange nye artister i sirkuset!!

Jeg håper lille Olav vil synge mer for oss, for han synger fryktelig fint!
Kanskje det er noen i klassen som er glade i å synge?

Hva ville dere opptrådt med hvis dere fikk være med i et sirkus? 😀

5
Her en selfie av meg og noen av de andre sirkusartistene.

Jeg og brødrene mine hadde forresten vår aller første julekonsert i Liverpool i dag!

Vi brekte både «O jul med din glede», «Musevisa» og «På låven sitter nissen».

Til slutt ble til og med Bæ Bæ Lille Lam med, selv om han klagde litt på at han hadde vondt i halsen og sa at han ble veldig kald i krøllene av å stå ute i snøen på kaia.

Jeg trodde egentlig ikke at man hadde følelser i pels og hår…

Nå er vi uansett endelig på plass på Amerikabåten, og på vei over havet.

Håper dere alle har en eventyrlig 3. desember – nå er det bare 3 uker igjen til jul!

SÅÅ glad for at dere alle er med oss!

Julekuleklem
fra Bruse ❤

138 kommentarer om “Auditions og julesang!

  1. Julehei på deg, Emilie 🎄⭐️ Ååå, det var jammenmeg koselig å høre! Der gjør meg skikkelig glad ❄️☃️ Julesmil fra den minste bukken Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Celina 🎄⭐️ Så kult at du liker pepperkaker, for det gjør jammenmeg jeg også! Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Ååå, Viljar ⭐️🎄 Tenk så koselig det hadde vært da! Men har dere noen geitebukker på skolen deres da? Julehilsen fra den minste bukken Bruse ❣️🐏

  1. Julemegrundt, tenk så kult om vi kunne kommet på besøk til deg da, Albert 🎄⭐️ Har dere noen deilige setre hvor vi bukkene kan spise? Er det egentlig lov med bukker der du er? Hihi. Julesmil fra Bruse 🐏

 1. Hei Bruse. Godt å se deg. du er superkul. du må ha en god jul og forresten jeg ville være en klovn. Ha en god tur til AMERIKA. Julehilsen fra August.

  1. Julehei på deg, August ☃️❄️ Godt å høre fra deg også, det er såå koselig at du kommenterer på julebloggen 🎄⭐️ God jul til deg også! Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg Sondre 🎄⭐️ Det er kjempegøy å bi med lille Olav, og han eeer så snill ❣️ Julesmil fra Bruse

 2. Hallo!
  Så bra at olav kunne reise med sirkus viola.
  Men vilken båt er det de reiser med til amerika?
  JuleHilsen fra Hamza i 4D ved Sagdalenskole
  Vi Chattes!

  1. Julehallo på deg Hamza ☃️❄️ Eeenig, det gjør meg glad at Olav kan bli med oss i Sirkus Viola 🎄⭐️ Noen har sagt at båten kanskje heter Amerikatanic, og det var jammen ikke et dårlig forslag 🚢 Julehilsen fra Bruse 🐏 Vi brekes!

 3. Hei Bruse. Her er en vits Alle barna var snille mot Julenissen untatt Julie Hun var den umulige skjønner du altså Julie var ikke snill men de andre var snill så morsomt

  1. Hahahahaha, Adonai! ❄️☃️ Det var jammenmeg en morsom vits! Men alle jeg kjenner som heter Julie er kjempesnille!!! Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Alan ❄️☃️ Det er sååå koselig at klassen deres skriver på julebloggen min! Det gjør meg så glad ❣️ Julesmil fra Bruse

  1. Julehei på deg igjen Cassiopee ❣️🎄 Det er jammen meg et godt spørsmål! De heter faktisk mellomste bukken Bruse og største bukken Bruse! Hvor artig er ikke det? ⭐️ Julesmil fra den minste bukken Bruse 🐏

 4. Julehei på deg Bruse, jeg liker å synge, jeg liker også å danse, ha en fin reise til Amerika.
  Juleklem fra Eunice.😁😄😃❤🌈❄️⛄☃️🌨️

  1. Julehei på deg igjen, Eunice ❄️☃️ Ååå, så gøy at du liker og synge og danse! Det gjør jeg også 🕺🎶 Håper du har en skikkelig fin 3. desember! Julesmil og juleklem fra Bruse 🐏

 5. Hei du er rå. god jul🎅🏻. jeg hvis jeg var Olav da villet danse floss. Liker du taco🌮 Og godteri🍭🍬? hilsen Jakob i 5 klasse laskestad skole håpa du har en fin dag😊

  1. Julehei på deg, Jakob 🎄⭐️ God jul!! Haha, det hadde vært kult med en flosser på sirkuset 🕺 Jeg er ikke sikker på om geiter kan spise taco og godteri? Tror du? Jeg elsker pepperkaker da! Jeg kan spise over fem stykker på en gang 🐏 Håper du har en fin 3. desember ❣️ Julesmil fra Bruse

  1. Julehallais på dere, Adelie og Daniel 🎄⭐️ Wow, stå i bru og sluke flammer?! Samtidig da eller?! Det høres sååååå kult ut 🔥Håper dere har en fin 3. desember! Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg!!! 🎄⭐️ Å danse på sirkus høres skikkelig gøy ut 🕺Det er noe av det morsomste jeg vet! Julesmil fra Bruse 🐏

 6. Hei bruse hvis vi hadde vært på sirkus, ville vi vært hoppe på trampoline. hilsen Lone og Einar Martin i 2. På Stokksund oppvekstsenter

  1. Hei på dere, Lone og Einar Martin ⭐️🎄 Oy, trampoline?! Det hadde jammenmeg vært kult! Det har jeg aldri prøvd! Tror dere bukker kan hoppe på trampoline? 🐏 Hoppende glad hilsen fra Bruse

 7. Hei bruse vi vil flammeslukkere, sjonglere Og klovn På sirkus Hilsen Stina, Liv og Nicolai I 1.-2 på Stokksund oppvekstsenter

  1. Julehei på dere, Stina, Liv og Nicolai 🎄⭐️ Tenk dere et sirkus med flammeslukere, sjonglerer og klovner 🤡🤹🏾🔥 Det er i alle fall et sirkus jeg ville gått på! Så kult! Julesmil fra bukken Bruse 🐏

  1. Juleheisann på deg, Isak 🎄⭐️ Det er såååå koselig at du sier så snille ting og at du liker julekalenderen! Håper du har en fin 3. desember ☃️❄️ Julesmil fra Bruse 🐏

 8. Hei Bruse ❤

  Så fint dere sang når dere var i Liverpool. Begynte du å gråte da Olav sang? Likte du sangen til Olav? Vi begynte ikke å gråte da han sang, men han har veldig fin sangstemme.
  Hvor lenge har du øvd på å synge?
  Noen i klassen elsker å synge.
  Du er den søteste og veldig snill! Men hvor er smokken din? Vi lurer også på om du kun har brødre, eller om du har søstre også?
  Kan du si til bæ bæ lille lam at han er veldig søt?

  Hilsen alle oss i 4A på Sagdalen skole.

  1. Julehei på dere i 4A på Sagdalen skole 🎄⭐️ Jeg gråter alltid litt når Olav synger. Det er jo så nyyyydelig. Jeg har breket i alle mine år! Åååå, så koselig at dere også liker å synge 🎶 Så snille dere er som sier snille ting ❣️ Jeg bruker smokken bare av og til, når jeg ikke bruker den ligger den på nattbordet mitt. Jeg har kun brødre ☃️❄️ Ååå, jeg skal si det til Bæ Bæ Lille Lam, han kommer til å bli såååå glad. Julehilsen fra Bruse 🐏

 9. Hei Bruse!
  Det var kjekt å vere med til Liverpool. Vi gledar oss til å følge dykk vidare til Amerika. Håpar Olav finn søskena sine!
  Juleklem frå 1. og 2. klasse ved Viksdalen skule.

  1. Hei og hopp, 1. og 2. klasse ved Viksdalen skule ❣️ Så kjekt å høyre! Og takk for at de er med på turen. Heilt einig! No håpar-håpar-håpar eg at Olav finn søskena sine!⭐️🎄
   Juleklem frå Bruse 🐏

 10. Takk for atter eit flott blogginnlegg, Bruse! Kunne du ha sendt Viola på besøk til Fiksdal Skule, siden du sjølv ikkje har høve? Det var slik ein fin, men også litt trist, song frå Olav! Det inspirerer oss på Fiksdal skule mykne til vår eiga juleforestilling som me skal hadde for foreldra våre i Fiksdal Kyrkje! Bor du i stallen i Liverpool? Eller kvar bur du?

  Hjarteleg helsing,
  Kompisene dine på Fiksdal Skule

  1. Til kompisene mine på Fiksdal Skule ❣️ Takk for nok ei julekoseleg tilbakemelding frå dykk! Viola helsar så mykje og seier at ho så gjerne skulle sett juleframsyninga dykkar i Fiksdal, men at ho dessverre ikkje kan. Ho skal reise med Sirkus Viola verda rundt! ⭐️🎄 Men så heldige foreldra dykkar er, som får kome på juleframsyning. ❄️☃️ Det tipper eg blir tipp-topp! Ja, eg budde pittelitt i stallen i Liverpool, men så bestemte eg med for at eg ville reise litt. De ter derfor eg vart med Sirkus Viola på denne spanande ferda! 🎶 Hjarteleg julehelsing og julebrek frå Bruse 🐏

 11. Vi ville opptrådt på sirkus med riding, gaming, gå på line, parkour, ostelaging, skyting, synging, akrobatikk, fotball, lekeslåssing, tegning og maling, boksing, bryting, basketball og kapp-spising med brunost og potet og godteri!
  Hilsen Laskestad Skole, 5. og 6. klasse!

  1. Julehei på dere i 5. og 6. klasse på Laskestad skole ☃️❄️ Det var jammenmeg mange kule ting dere ville gjort på sirkus! For et morsomt sirkus det hadde vært. Og kappspising med brunost, potet og godteri! 🍭🍬Hahaha! Det hadde vært så gøy. Håper dere har hatt en fin 3. desember ❣️Julesmil fra Bruse 🐏

 12. Hei ✨Bruse✨😘🐑
  Jeg lurte på om du er forelsket i noen? Isåfall hvem?🤩❤️
  Også så lurte jeg på om du har lyst til å spille Among us med meg og mine venner?😎👾
  HILSEN MEG.

  1. Julehei på deg ⭐️🎄 Hihi, om jeg er forelsket? Jeg er kanskje litt forelsket i en annen geitebukk jeg kjenner ❣️🐏 Oi, among us høres jammen meg kult ut! Tror du man kan spille det selv om man bare har klover, ikke fingre? ☃️❄️ Julehilsen fra meg

  1. Julehello på deg, Celine ⭐️🎄 Det var jammenmeg koselig sagt! Du er super duper kul som sier så super duperkoselige ting til meg ❣️ Julehilsen fra Bruse 🐏

  1. Juleheia til deg, Ella Blu🎄⭐️ Det er skikkelig koselig å høre at du gleder deg til å se flere episoder av julekalenderen! Jeg krysser alle mine klover for at lille Olav finner igjen Anna og Gunnar ❣️ Julehilsen fra Bruse 🐏

 13. Hei Bruse🙂
  Det var bra at Olav sang så vakkert og at Viola ville ha han med i sirkuset sitt. Vi gleder oss til neste episode, for da håper vi Olav finner søsknene sine på båten.

  God 3.advent, Bruse.

  NB!
  I Eggedal har vi fått masse snø, så nå kan vi ake, gå på ski, lage snømann og snølykter. Vi tror det kommer til å være hvit jul her hos oss i år. Har du snø hos deg, Bruse?

  Ola i klassen vår har ei storesøster som fyller 16 år i dag , HURRA for Ine!

  Hilsen alle i 2.klasse på Eggedal skole👍

  1. Julehallaisen på dere i 2. klasse på Eggedal skole! 🎄⭐️ Jeg håper jammenmeg også at Olav finner igjen Anna og Gunnar i neste episode! Jeg krysser klover og ull 🐏 ER DET SANT AT DERE HAR FÅTT SNØ?! ❄️☃️ Åååå, så kult! Da kan dere bygge meg og brødrene mine i snøen! Julemegrundt så kult! 🌨 Noen ganger er det snø her, men ikke i dag. Hurra hurra hurra for storesøster Ine ❣️ Julehilsen fra den minste bukken Bruse

  1. Julehallo på dere! ⭐️🎄

   Jeg tror strenge tante Ragnhild ble igjen på havna i Kristiania mens Olav snek seg inn på Amerikabåten.

   Åååå, det er så koselig når dere sier så snille ting til meg ❣️ Jeg er også skikkelig spent på neste episode!

   Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei på dere i 2. klasse på Sydskogen ⭐️🎄Så snille dere er som legger igjen en så snill kommentar ❣️ Det gjør meg skikkelig glad! Julebrek fra Bruse 🐏

 14. Hei Bruse.
  Vi i 1a på Dale barneskole ville ha opptrådt med å synge som Olav. Og mange gutter her ville vært verdens sterkeste mann! 🙂
  Julehilsen fra 1a Dale barneskole.

  1. Hei igjen på dere i 1A på Dale barneskole 🎄⭐️ Det høres jammenmeg koselig å opptre sammen med Olav 🎶🕺 Eller bli verdens sterkeste mann! Det ville vært så kult! Jeg har enda ikke møtt noen som er sterkere enn Verdens sterkeste trønder, men kanskje dere er? 💪 Julesmil og julehilsen fra Bruse 🐏

 15. Hei Bruse! Vi i 4b på Ågotnes liker godt å følge med på julebloggen din. Du er verdens beste geit! Det er gøy å se på «Reisen til Amerika». Det er kult at du kan synge. Vi gleder oss til neste episode! Goooooo jul fra alle oss 🙂

  1. Julehallaisen til dere i 4B på Ågotnes skole ⭐️🎄 Det er sååååå koselig at dere liker å følge med på julebloggen og julekalenderen, det varmer et gammelt geitehjerte ❣️ Jeg elsker å synge og breke 🎶 Håper dere har hatt en skikkelig fin 3. desember ❄️☃️ Julesmil og gode juleønsker fra Bruse 🐏

 16. Hei!
  Hvis jeg skulle opptrådt i et sirkus ville jeg danset!
  Mvh.
  Aleena A i 6A, ved Høyenhall skole.

  1. Julehei på deg, Aleena 🎄⭐️ Det hadde vært kult å danse på sirkuset 🕺 Det er såååå gøy med dansing! Julesmil fra Bruse 🐏

 17. Hei
  HVis vi skulle vært med på sirkus ville vi ha turnet, sunget, vært akrobat, gjort triks med fotball, gitt ut mat til sultne, delt ut sukkerspinn til folk, sjonglert, vært sirkusprinsesse på hesteryggen, vært klovn, gått på ski, vært tryllekunstner og flammesluker.
  Mange førjulshilsener fra 2.klasse på Sandvollan skole

  1. Julehei på dere i 2. klasse på Sandvollan skole 🎄⭐️ Oi, det var skikkelig mange fine ting dere ville gjort på sirkus. 🤡 Dele ut sukkerspinn og være klovn! Hihihihi! Håper dere har en fin 3. desember ❣️ Julebrek fra Bruse 🐏

 18. Hei. Her kommer en hilsen fra Hummergruppa på Rollsløkken skole, 2. trinn. Hvis vi var sirkusartister ville vi opptrått som turner, danse på line, ta salto på hest og andre triks, verdens sterkeste mann, verdens beste til å snakke svensk, verdens sprekeste, elsker jul, verdens beste på trampoline. Dere er verdens beste sirkus! Vi brekes!

  1. Julehalloen til Hummergrippa på Rollsløkken skole 🎄⭐️ Der var det jammenmeg mange morsomme ting som ville passet perfekt på et sirkus! Hahaha, verdens beste til å snakke svensk! Det hadde vært så kult ☃️❄️ Det høres ut som det kunne blitt verdens aller beste sirkus! Håper dere har en fin 3. desember ❣️vi brekes!! 🐏

 19. Hei Bruse.
  Hos oss i 2B er det mange som har lyst å opptre på sirkus.
  Noen vil være akrobat, andre vil vise frem tryllekunster og noen vil kjøre motorsykkel på en lang bane. Vi har også noen i klassen som vil være klovn, synge og bli skutt ut av en kanon. Vi har også lyst å ha noen dyr med i sirkuset som kan gjøre triks, for eksempel salto. Det hadde også vært kult å blåse flammer ut av munnen!
  Hilsen 2B på Åsvang skole.

  1. Juleheisann på dere i 2B på Åsvang skole 🎄⭐️ Wow, det var jammen meg mange kule ting dere ville opptrådt med på sirkus 🤡🕺 Det hadde vært skikkelig gøy å besøke et sirkus med så mange artige greier! ❄️☃️ Håper dere har en fin 3. desember! Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehallais til dere i 6. klasse på Flå skole i Melhus ❄️☃️ Sant det er morsomt at Verdens sterkeste trønder er med?! Han er så kul, og med den barten! Jeg vet ikke om det er finnmarking, men jeg vet at ulvekvinnen er fra lengre nord enn Melhus! Det blir spennende å se om vi kan kjenne igjen dialekten ⭐️🎄 Julebrek fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg! ⭐️🎄 Jeg ønsker meg en god jul og masse julekoz. Og kanskje fem pepperkaker? 🐏 Knis! Vi brekes!

  1. Wow, det er jammenmeg et godt spørsmål ❄️☃️ Jeg har aldri prøvd, men kanskje jeg kan prøve når vi setter opp trampolinen igjen? 🐏 Julebrek fra Bruse

 20. Hei Bruse.😃🌷🏵️😃😃🙂🙃4️⃣❤️🧡💛💚💙💜
  Jeg ville synge julesanger som musevisa,på loven sitter nissen,bjelleklang,tenn lys, Rudolf er rød på nesen,et barn er født i Betlehem.
  Jeg liker blogen din.
  hilsen Ebba

  1. Julehei på deg Ebba 🎄⭐️❣️❄️☃️ Åååå, det er så koselig med julesanger 🎶 Jeg tror en julesanger på sirkus hadde vært helt perfekt! Stort Julesmil fra bukken Bruse 🐏

 21. Det er kjekt å se på bloggen din.
  Jeg ville synge og danse.
  Det hadde vert kjekt vis vi kunne feire jul os deg.
  Jeg elsker jul.
  jule klem fra en stjerne i 2a.

  1. Julehei på deg, stjerna Nikoline ⭐️❣️ Tenk så kult med et sirkus hvor du sang og dansa, det hadde vært skikkelig gøy 🎄 Synging og dansing er dessuten noe av det morsomste jeg vet! ❄️☃️ Det hadde vært skikkelig koselig om vi kunne feiret jul sammen. Stort julesmil og juleklem fra Bruse 🐏

  1. Julehei på dere i 2A ❄️☃️ Det har hadde vært skikkelig fint om jeg kunne besøke dere på lørdag eller søndag, men da er jeg på Eventyrskolen sammen med søsknene mine 📖 Håper dere får en fin 3. desember 🎄Det er bare tre uker igjen til juleaften! Julesmil fra Bruse ⭐️

 22. Hei Bruse.😃🌷🏵️😃
  Jeg ville synge julesanger som musevisa,på loven sitter nissen,bjelleklang,tenn lys, Rudolf er rød på nesen,et barn er født i Betlehem.
  Jeg liker blogen din.
  hilsen Ebba

  1. Julehei på deg Ebba 🎄⭐️❣️❄️☃️ Åååå, det er så koselig med julesanger 🎶 Jeg tror en julesanger på sirkus hadde vært helt perfekt! Stort Julesmil fra bukken Bruse 🐏

 23. Du er flink til å synge. Jeg liker å høre på det🥰🥰🥰🥰🥰😍😍🤩🤩🤩🤪🤪😜😜😝😝😝

  1. Heia Yosan ⭐️🎄 Åå, det var skikkelig snilt sagt. Så snill du er som sier snille ting til meg, det gjør meg glad! Julesmil fra bukken Bruse ❣️🐏

  1. Julehei på deg Viljar 🎄⭐️ Ja, det er jammen meg dumt! Håper han finner litt deilig julemat snart. Kanskje noen pepperkaker? Hihi! Juleknis fra Bruse 🐏

  1. Heia Yosan ⭐️🎄 Åå, det var skikkelig snilt sagt. Så snill du er som sier snille ting til meg, det gjør meg glad! Julesmil fra bukken Bruse ❣️🐏

  1. Julehei på deg, Eunice ⭐️🎄 Tenk så kult om vi kunne feiret jul sammen! Håper du får en skikkelig fin jul ❄️☃️ Julebukk og nikk og nei fra Bruse

  1. Julehei på deg, Layden ⭐️🎄 Så kult at du har en venn som heter Olav, det har jo jeg også! ❤️ Julesmil fra Bruse

 24. Hei Bruse
  Her i klassen er det mange som har lyst til å synge julekonsert, sånn som du. Siden det er corona får vi ikke hatt vår vanlige juleforestilling, men vi skal synge og filme det så foreldrene kan se det. Hvis vi skulle vært på sirkus ville noen av oss i klassen hoppet på trampoline med en gris, og landet i et badebasseng. Noen ville også gått på line og turna. Det hadde også vært gøy og ridd på en løve, eller hest. Mange vil også sjonglere.
  Vi lurer på om du gleder deg til jul? Det gjør vi!
  God jul!
  Hilsen 2. klasse

  1. Julehei på dere i 2A på Steinberg skole 🎄⭐️ Det er dumt at korona gjør at dere ikke kan ha vanlig juleforestilling, men det var jammenmeg skikkelig lurt å lage en film hvor dere synger 🎶 Det høres kjempefint ut! Oiii, det var mange kule ting å gjøre på sirkus! Til og med sjonglere 🤹🏾 Jeg gleder meg også skikkelig masse til jul! Jeg synes jul er den aller beste delen av året ❣️God jul til dere! Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Yosan ❄️☃️ Så koselig at du er glad julekalenderen er i gang igjen❣️ Dansing og breking er det artigste jeg vet, så artig at du også liker det 🎶 Julebrek fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Olav ⭐️🎄 Det var jammenmeg et godt spørsmål! Jeg ønsker meg julefred og julekoz ❣️ Og kanskje en pitteliten pepperkake. Hihi! Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Isabell ⭐️🎄 Det hadde vært skikkelig koselig? Får dere lov til å ha besøk av bukker på skolen deres? 🐏 Julesmil fra Bruse

  1. Julehei på deg, Mari 🎄⭐️ Ååå, dansing er jammenmeg gøy! Når jeg danser blir jeg brekende glad ❄️☃️ Julehilsen fra Bruse

  1. Julehei på deg, Ida ⭐️🎄Det skjønner jeg godt! Å breke med søsknene mine er noe av det koseligste jeg vet om 🐏 Juleklem fra den minste bukken Bruse ❣️

  1. Julehallo, Oliver ❄️☃️ Hvis jeg var like sterk som Verdens sterkeste trønder så ville jeg spurt om jeg fikk være en av nissens reinsdyr 🦌 De er så kule! Jeg ville spist over fem pepperkaker! 🎄 Hva ville du spist? Julehilsen fra Bruse 🐏

 25. To ønsker har blitt oppfylt! Liverpool slo Ajax og er videre i Champions League! For det andre klarte Olav å få seg en billett til Amerika. Han er utrolig flink til å synge, lese og skrive!

  Gratulerer med deres første konsert i Liverpool! Vi er stolte av dere.
  Vil du bli venn med oss fra Åsgreina?
  Kan du beskrive deg selv med tre ord?

  God tur videre til Amerika!

  Hilsen dine venner i 3.trinn på Kringler-Slattum skole.

  1. Julehei på dere ☃️❄️ Jammen har ikke dette vært en god uke!!!

   Takk for gode ord om konserten i Liverpool 🎄⭐️ Klart jeg vil være venn med så snille mennesker som dere.
   Hmmm, beskrive meg selv med tre ord? Det var jammen et godt spørsmål. Brekende, glad og brekende glad? Det ble fire ord, hmm …

   Håper dere har en god førjulstid! Julesmil fra bukken Bruse

 26. Olav er flink til å synge! Hvem er stemmen til Olav når han synger? Olav burde være med i VM i synging. Vi skjønner hvorfor Olav får englene til å gråte. Vi liker serien fordi den er artig. Kan det være spilledåsa som synger? Vi liker godt å synge. Vi har noe som heter Canti Musica på skolen. Da synger vi alle sammen sammen.

  Hilsen Alveare.

  1. Julehei igjen til dere på Alveare 🎄⭐️ Olav eeeeer så flink til å synge, det er skikkelig fint å høre på 🎶 Stemmen er egentlig Aksel Rykkvin sin 🎶 Tenk om Olav kunne vært med på VM i synging! Hvem vet, han er jo på vei til det mange kaller mulighetens land ❄️☃️ Oi, Canti Musica! Så kult! Kan man ha med brekende bukker også der? 🐏 Hihi! Julebukk og nikk og nei fra Bruse

 27. Hei Bruse!

  Olav har fryktelig stemme, det er jeg enig i.
  Håper virkelig at han kan synge for oss igjen.
  Jeg fikk tårer i øynene!

  Hilsen Yusuf😁

  1. Julehei på deg, Yusuf ⭐️🎄 Jeg er skikkelig enig med deg, Olav har fryktelig fin stemme ❄️☃️ Det er såååå koselig å høre når han synger! Håper du har en fin 3. desember ❣️ Julehilsen fra bukken Bruse 🐏

  1. Julehei på dere i 5A på Maura skole 🎄⭐️ Takk for at dere legger igjen kommentarer på julebloggen, det gjør meg brekende glad! Jeg er så gammel at jeg ikke lenger kan telle det på klovene mine, men jeg er fortsatt den minste bukken Bruse 🐏 Håper dere får en skikkelig fin 3. desember ❣️ Julehilsen fra bukken Bruse

 28. Kalenderen så langt har vært veldig fin. Det var bra at Olav kom seg på båten til Amerika. Innholdet i dagens episode var litt lite i forhold til lengde. Håper dere får en fin dag videre, vi gleder oss til neste episode! God julekuleklem fra 6B Hokksund barneskole.

  1. Julehei på dere i 6B på Hokksund barneskole 🎄⭐️ Dere er så snille som skriver tilbakemeldinger, det setter vi skikkelig pris på. Takk! Nå krysses klover og fingre for at det blir enda mer spennende neste episode! 🐏 Håper dere får en skikkelig fin 3. desember ❄️☃️ Julekuleklem tilbake fra Bruse ❣️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s