Welcome to America!

Hello and Howdy, everyone!

Tenk at alle i Sirkuset slapp inn i Amerika! Nå er det bare Viola, Peppe Roni og lille Olav igjen. Jeg håper virkelig at de kommer seg inn ❤

Amerika er veldig, veldig stort – og husene er så høye her!

Det var noen som sa at de kunne ha mer enn 40 etasjer!!!
Lurer på om det er sant at de skraper skyene, for de heter jo skyskrapere.. hmm!

kaia
Bæ Bæ Lille Lam og Peppe Roni ved ankomsten 🙂

Nå har jeg jo vært i både England og i Amerika.

Begge de to stedene snakker de engelsk!

Har dere reist noen steder før?

Ønsker alle en superfin 7. desember!

Nå er det bare 17 dager igjen til jul!

Bukke, nikk og nei
fra julebukken Bruse ❤

116 kommentarer om “Welcome to America!

 1. hei bruse jeg synest du er søt og eg ser på denne på skolen med klassa 4.klasse jeg elsker julekalenderen og ønsker deg god jul!!😘❤️❤️❤️💜💜💕🥳😄

  1. Hihi, jeg tror ikke det finnes Spotify for oss geitebukker 🐏 Min favorittsang er «På låven sitter bukken Bruse», eller kanskje «Snøbukken Bruse», hmmmm, eller kanskje «Å brek med din glede». Hihi 🎶 Det er så vanskelig å bestemme seg 🎄⭐️ Vi brekes!

 2. Jeg er polsk og jeg har og en bestevenn og ho er og polsk! Hi Hi.
  Og du er snil, søt, kul, fin ,gøy, morsom. God
  jul Brusen.
  Hilsen Maja!

  1. Åååå, Maja, det er jammenmeg kult! Hvordan sier man julenissen på polsk? ❄️☃️ Det er så koselig når du sier snille ting til meg, det gjør meg glad! God jul til deg også 🎄⭐️ Julesmil fra den minste bukken Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Tian ⭐️🎄 Ååååå, deg var jammenmeg koselig å høre. Jeg blir så glad når du kommenterer så snille ting. Håper du har en fin 9. desember ❄️☃️ Julesmil fra Bruse

 3. hei husker den wiktor som skrevet noe til deg han skrevet hej hej bruse kan du snakke polsk. jeg er vennen til wiktor han går i klassen vår. jeg og wiktor vi kan snakke polsk. julehadde fra alan🎄

  1. Julehei på deg, Alan 🎄⭐️ Så kult at både du og Wiktor kan polsk! Hva heter julenissen på polsk? Julesmil fra Bruse 🐏

 4. Brusen ikke hør på han fordi du er yo ikke en Tyv og
  Jeg vet det at du er ikke en Tyv fordi du er Cul og snil og
  Den som sa det til deg det er ikke sant og ikke hør på sone
  Ikke snille tinge og jeg håper at du for mange snille kommentar

  1. Julehei på deg 🌈 Enig, jeg vet at jeg ikke er en tyv ❣️ Jeg ville ikke stjålet en pepperkake eller en stein en gang! Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Maja 🎄⭐️ Åååå, det var jammenmeg koselig å høre. Klart vi kan være venner ❣️ Julehilsen fra Bruse

 5. Hei hei. Jeg skal kjøpe jule gaver til venner, kan du gi meg tips på hva jeg kan kjøpe? Mega jule klem fra meg❤️

  1. Julehei igjen til deg, Tajra 🎄⭐️ Oyy, det var jammenmeg godt spørsmål! Hva med pepperkaker? Jeg ELSKER pepperkaker ❣️ Megajuleklem tilbake fra Bruse 🐏

 6. Hei på deg, du har sikkert fått maaaange meldinger fra meg på bloggen men jeg synes det er gøy og snakke med deg. Det er trist at du ikke kan svare med en gang men du må jo svare på mange andre meldinger. Stor jule klem fra 5A

  1. Julehei på deg igjen Tajra ⭐️🎄 Sååå koselig at du liker å skrive med meg! Det er jammenmeg mange som skriver, så det er litt mange å svare, men jeg synes det er skikkelig gøy og det gjør meg brekende glad ☃️❄️ Hihi. Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Tajra ⭐️🎄 Hihiiii, så koselig sagt! Tenk å ha en geitebukk som bamse da. Ha-ha! Håper du får en skikkelig fin julefeiring ❄️☃️ Julesmil fra Bruse 🐏

   1. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  1. Julehei på deg, Isabell ⭐️🎄 Det gjør jammenmeg jeg også! Men jeg må alltid passe på at jeg ikke spiser for mange pepperkaker, for da blir jeg dårlig i magen. Hihihi. Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Juleheeeei på deg, Richard ⭐️🎄 Åååå, det var jammenmeg koselig å høre! Det gjør meg brekende glad! Jeg har det såå fint, jeg blir jo så glad av alle som kommenterer på julebloggen ❄️☃️ Julesmil fra den minste bukken Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Stefan! 🎄⭐️ Jeg er så gammel at jeg ikke kan telle det på alle mine klover en gang. Men jeg er yngst av de tre bukkene Bruse! 🐏 Julesmil fra Bruse

  1. Julehei på deg, Jakob 🎄⭐️ Om Bruse ikke kommer inn i Amerika blir jeg brekende trist. Huff, jeg krysser klovene mine for at det ordner seg ❄️☃️ Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Hihihi, hvis jeg hadde vært en gris? 🐷 Da ville jeg spist masse epler og kanskje noen ekstra pepperkaker 🐏 Hihi. Julebrek og julegrynt fra Bruse

  1. Julehei igjen, Adonai ❄️☃️ Wooow, det hadde vært litt av en oppgave! Vet du at det er over 100 byer i Norge? Lurer på hvor mange setrer det er! Julesmil fra Bruse ❣️🐏

  1. Juleheia til deg, Ida 🎄⭐️ Åååy, Spania og Danmark! Det høres jammenmeg kult ut ❄️☃️ Jeg har vært i Norge, England og Amerik, men jeg må si Norge har de beste setrene. Hihi. Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg! 🎄⭐️Det var jammenmeg et godt spørsmål! Kanskje jeg kunne sneket til meg noen ekstra pepperkaker? ☃️ Hihi. Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Sophia ⭐️🎄 Jeg håper du får en skikkelig koselig førjulstid og juleaften! Julesmil fra Bruse 🐏❤️

  1. Hihihi, jeg trodde aldri du skulle spørre, Olav 🎄⭐️ Hihi.

   – Vet du hvilket dyr som er det høfligste?
   – Nei?
   – Bukken.

   Hihihihi. 🐏🐏🐏🐏

  1. Julehei på deg, Isabell 🐏🎄❤️ Åååå, jeg håper du også får en skikkelig fin jul! Julesmil fra Bruse ☃️❄️

 7. Julehei på deg❤️🧡💛💚💙💜bruse.
  Jeg ønsker at vi kune feire jul sammen med deg og de andre❤️🧡💛💚💙💜.

  1. Julehei på deg, Yosan 🎄⭐️❤️ Åååå, det hadde jammenmeg vært koselig! Håper du har en fin førjulstid ☃️❄️ Julehilsen og julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Isabell 🎄⭐️ Det gjør jammenmeg jeg også. Jeg krysser alle mine klover for at Olav finner igjen Anna og Gunnar 🐏 Julehilsen fra Bruse ❣️

 8. Hei Bruse!
  Vi har vært i Frankrike, Sverige, Spania, Syden, Italia, Tyrkia, England, Amerika, Tyskland, Mallorca, Kreta, Kroatia, Polen, Danmark, Yemen, Syria, Gran Canaria.

  God jul!
  Hilsen 2B på Blakstad skole.

  1. Oyyy julamegrundt, dere i 2B på Blakstad skole har jammenmeg vært i mange land! Til og med i Amerika 🌎🌍 Det er såååå kult! Håper dere har hatt en kjempefin helg 🎄⭐️ Store julesmil fra den minste bukken Bruse 🐏

  1. Julehei på deg! ⭐️🎄Jeg er akkurat passe flink i matte! Jeg vet for eksempel at det er 17 dager igjen til juleaften ☃️❄️ Hurra som jeg gleder meg! Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Ebba ⭐️🎄 Da har vi jammenmeg mye til felles, for jeg gleder meg sååå masse til jul! Jeg klarer nesten ikke vente! Julehilsen fra Bruse 🐏❣️

 9. Hei Bruse,
  vi i 2a på Ulveset skole håper at Olav kommer inn i Amerika, og finner søskene sine.
  Vi håper ikke Olav blir sendt tilbake slik Snake-man ble, og at Olav slipper å bo hos den strenge tanten sin.

  Juleklemmer fra 2a:)

  1. Julehei på dere i 2A på Ulveset skole ☃️❄️ Ååå, jeg håper skikkelig masse at det ordner deg for lille Olav! Jeg krysser alle mine klover for at han kommer inn i Amerika 🐏 Julehilsen og juleklemmer fra Bruse ❣️

 10. Kjære Bruse
  Vi har vært mange steder i verden, blant annet Thailand, Hellas, Karibien, Italia, London, Filippinene, Litauen, Liverpool, Sri Lanka, Gran Canaria, Argentina, Mauritzius, Miami, Danmark, Frankrike, Sør-Afrika, Spania, Sverige, Tysnes, Finland og enda flere steder som vi ikke orker å ramse opp.
  Hilsen 3A på Nordseter skole

  1. Julmegrundt og WÆO! Dere i 3A på Nordseter skole har jammenmeg besøkt mange land, i heeeeele verden jo 🌍🌎 Så kult! Og dere, et lite spørsmål – har Nordseter en bra seter eller? Hihi. Jeg blir sulten bare av å tenke på det. Julesmil fra Bruse 🎄⭐️🐏

   1. Ja, vi har verdens beste seter (Sæter). Der får man boller, saft, kjeks, smoothie, kakao, kaffe, vafler, brus, pannekaker og is og mye, mye mer.
    Klem fra 3A, Nordseter

   2. Ååååiii, det høres jammenmeg ut som et bra sted! Til og med smoothie, nam nam! Hihi. Julesmil fra Bruse 🐏

 11. Lykke til med reisen til Amerika, Olav. Vi håper at du ikke må reise langt tilbake når du allerede har kommet et stykke på vei. Alle vi i 3B på Teglverket ønsker deg en god jul og vil at dine drømmer skal komme i oppfyllelse 🎅🧑‍🎄🙏

  1. Julehei på dere i 3B på Teglverket skole 🎄⭐️ Åhh, dette var jammenmeg en koselig hilsen. La oss krysse fingre og klover for at lille Olav ikke må reise den lange veien tilbake 🐏 Håper dere også får en skikkelig fin jul og at alle deres drømmer går i oppfyllelse ❣️ Julesmil og julehilsen fra den minste bukken Bruse

 12. Dette lille eventyret var veldig veldig morsomt jeg kommer til og lese det om og om igjen jeg fikk lyst til og skrive et sånt eventyr jeg også nå leser jeg i vei titt tei.

  1. Julehei på deg, Mille 🎄⭐️ Åååå, det var jammenmeg koselig å høre! Så kult at du også vil skrive et sånt eventyr! Hihi. Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julemegrundt så kult, Maren 🎄⭐️ Håper du finner en skikkelig bra seter du kan spise litt deilig gress på. Julesmil fra bukken Bruse 🐏

 13. Hei Bruse ❤

  Det var fint at du kom deg trygt frem. Har du kommet deg av båten enda?
  Hvorfor var brødrene dine så trøtte? Var du trøtt også? Ble du ikke kvalm? Er det natt hos dere nå?
  Vi har vært i mange land. Blant annet Sri Lanka, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Russland, Dubai, Frankrike, Vietnam, Canada, Finland og Kosovo.
  Vi bare lurer på om du liker is? Vi syntes forresten at du er en veldig smart geit som skriver blogg 🙂

  You are the best! 🙂 ❤

  Hilsen 4A, Sagdalen skole ❤

  1. Julemegrundt dere i 4A på Sagdalen skole har jammenmeg vært på mange steder 🌎🌍 Til og med Canada! Det er jo i Amerika! Sååå kult! Jeg har endelig kommet til Amerika og er såååå trøtt, det er jammenmeg brødrene mine også. Vi synes det er så slitsomt å reise, og ble egentlig litt båtsyk også 🚢🐏 Jeg elsker is, og pepperkaker og gress og alt annet som smaker godt 🍦Ååå, jeg blir jo brekende glad når dere sier så snille ting til meg! Store julesmil fra den minste bukken Bruse ❣️

 14. Endelig er dere fremme i Amerika.
  Hvor i Amerika er dere?
  Det er bra at Olav kom til Amerika.
  Håper Olav kan komme seg videre i Amerika.

  1. Julehei på deg! ☃️❄️ Endelig fremme! De bølgene var jammenmeg ekle. Nå er vi på Ellis Island, rett ved New York. Det er dit mange av båtene fra Europa kom tidlig på 1900-tallet ⭐️🎄 Julesmil fra Bruse

 15. Håper at Olav kommer inn, ellers lurer vi på hva som skjer i neste episode. Og hvis Olav ikke kommer inn, håper vi i alle fall at Peppe Roni og Viola kommer inn. Vi gleder oss til å høre i morgen.

  1. Julehei igjen til dere på Alveare ❄️☃️ Jeg også håper skikkelig at alle tre kommer inn! Og hvordan skal det gå med Sirkus Viola uten sirkusdirektøren og Viola? Nei, krøllemegrundt, det vil jeg ikke tenke på! Håper dere har hatt en fin helg ❣️ Julesmil fra Bruse 🐏

 16. Hei og hå!
  Vi håper at lille Olav kommer seg inn i Amerika. Det ville ha vært veldig trist om han må reise den lange veien tilbake helt alene!
  Tvi, tvi!
  Hilsen oss i 3.trinn på KSS.

  1. Hei og hå igjen til dere på 3. trinn på Kringler-Slattum skole ⭐️🎄Det håper jammenmeg jeg også! Tenk å måtte ut på bølgene igjen. Nei, huff, her er det bare å krysse fingrer og klover 🐏 Tvi, tvi, dere! Julesmil fra Bruse ❣️

 17. Julehei til deg Bruse!
  Vi i 6B har reist mange, mange steder! Vi har vært i totalt 23 land! Illustrasjonene i episoden var fantastiske! Vi synes det var veldig morsomt å få svar fra deg, Bruse! Vi håper at Olav kommer seg inn i Amerika! God julekuleklem fra alle oss i 6B på Hokksund barneskole! =)

  1. Wow, julemegrundt dere i 6B på Hokksund barneskole har jammenmeg vært i mange land! ⭐️ 🎄 Det gjør meg brekende glad at dere likte illustrasjonene i dagens episode! Det er noen som er skikkelig flink til å tegne som har laget de ✍🏽 Jeg synes det er sååå koselig at dere skriver til meg på julebloggen min ❣️ Nå må vi bare krysser fingrer og klover for at lille Olav kommer seg inn i Amerika! Julekuleklem tilbake fra den minste bukken Bruse 🐏

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s