Langt under bakken

Hei på dere!

For en spennende dag vi i Sirkus Viola har hatt her i Amerika.

7
Selfie med skyskrapere 🙂

For å komme til Lille Italia fikk vi beskjed om å ta noe som heter «subwayen».
Det er et slags tog som går under jorda!

Midt på gata var det en trapp som førte oss ned under bakken, og der nede var det et tog.  kult! Og tenk at lille Olav så Anna og Gunnar. Tror dere man kan stoppe en subway i fart?

Akkurat nå sitter jeg klemt mellom Jernkjeven og Bæ Bæ Lille Lam, mens subwayen suser gjennom Amerika.

Bæ Bæ Lille Lam snorker og sover allerede, men det gjør ikke noe, for da kan jeg bruke den myke ulla hans som pute mens jeg drømmer meg bort i alle eventyrene som venter!

Hva pleier dere å drømme om, forresten?

Her er en liten sang, som passer godt når man ligger og venter på å sovne ❤

Nå er det bare 16 dager igjen til jul.

Stor koseklem fra Bruse
– vi brekes ❤

171 kommentarer om “Langt under bakken

  1. Hihihi, Tarja, det var jammenmeg et godt spørsmål! 🎄⭐️ Tenk å ha en hel uke uten lekser da, det hadde jammenmeg vært kult! Hihi. 🐏 Arrividerci fra Bruse

   1. Hihihi ⭐️🎄Det blir brekende spennende å se om dere får leksefri neste uke eller ikke ❣️ Vi brekes! 🐏

  1. Arhhh, Viktor, jeg er sååå enig med deg ⭐️🎄 Korona er skikkelig kjedelig. Vi må bare være kjempeflinke til å vaske klovene, hendene og holde avstand, kanskje det går litt fortere da? Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Hihi, hva?! Kan man spise salami? Er det sånn pølse? ⭐️🎄 Jeg spiser bare gress og pepperkaker. Nam nam! Julesmil fra Bruse ❣️

  1. Julehei på deg, Viktor 🎄⭐️ Ååå, jeg håper også du får en fin jul ❣️Det er litt dumt med korona. Vi får bare være flinke til å vaske klover og hender, og holde god avstand. Stort julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Richard ☃️❄️ Oiii, det var jammenmeg et godt spørsmål! Jeg har hørt at subwayen går i ca 80 kilometer i timen, men jeg er ikke helt sikker altså. Hihi. Vi brekes! 🐏

 1. Hei på deg bruse🌲jeg elsker din julekalender .Det er spennende og høre hvordan det går med Olav.🎅julehilsen fra Tina

  1. Julehei på deg, Tina ❄️☃️ Åååå, det er så koselig å høre at du liker julekalenderen. Det gjør meg brekende glad ⭐️🎄 Julehilsen tilbake fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Simra 🎄⭐️ Åååå, takk for at du sier så snille ting til meg, det gjør meg skikkelig glad ❣️ Håper du får en fin dag. Vi brekes ❄️☃️🐏

   1. Hei bruse ❤️
    Du er så Heldig at du er i America Hvor mange år er du egentlig
    Jeg vil også gå til America
    Det er Veldig kaldt i Norge
    Liker du Sjokolade og is jeg elsker begge
    Du er Veldig kul
    Og du er Veldig snill
    Du er veldig søt men mere med Smokken din

    Hilsen Simra fra 4a Sagdalen Skole ❤️

   2. Julehei på deg, Simra 🎄⭐️ Ååå, jeg har hørt at det er ganske kaldt i Norge. Har dere fått snø i Strømmen? ❄️☃️ Mmm, jeg har hørt at sjokolade og is er skikkelig godt, men tror du geitebukker kan spise det? Hihi. Julesmil fra Bruse 🐏❣️

 2. Hei, Bruse! Du er utrolig kul!
  Hvis du skulle velge å se på en julekalender hvem av disse ville to julekalenderene ville du se:
  Stjernestøv eller Reisen til amerika.

  Vi brekes i morgen!

  1. Julehei på deg, Jakob ⭐️🎄 Oy, det var jammenmeg godt spørsmål! Jeg tror jeg hadde valgt Reisen til Amerika, siden jeg og brødrene mine er med i den ❄️☃️ Hihi. Vi brekes! Julesmil fra Bruse 🐏

 3. Hei på deg bruse
  jeg pleier å drømme om sol og varmere land .
  jeg lurer på om noen i sirkus viola har hat korona
  foresten hvordan går det det med Olav.?
  er du Forsatt trøtt’
  skal pepperoni ikke hete Sirkusdirektør Pepperoni
  hvor gammel er olav\dere osv’
  snør det i Amereka og har du julekalender
  har du sett på stjerne støv (jule kalenderen på nrk super)
  stor jule klem fra Sofie ved sagdalen skole klasse 4a

  1. Julehei på deg, Sofie 🎄⭐️ Åh, jeg også drømmer om varmere land med masse deilig gress. Heldigvis har ingen i Sirkus Viola fått korona. Vi er flinke til å vaske klover, hender og holder god avstand ❄️☃️ Jammen er jeg trøtt, men alt er jo så spennende, så jeg følger med på alt. Olav har det heldigvis greit, men han håper jo han kan finne Anna og Gunnar snart ❣️ Jeg har ikke sett Stjernestøv, men jeg har hørt at det er skikkelig bra greier! Julesmil og juleklem fra bukken Bruse 🐏

  1. Julehei på dere 🎄⭐️ Åååå, det var jammenmeg koselig å høre! Så snille dere er! Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei på seg ⭐️🎄 Jeg håper jammenmeg han får truffet Anna og Gunnar igjen. Jeg håper-håper-håper det ordner seg for lille Olav ❄️☃️ Julesmil fra Bruse

 4. Hei bruse har du noen tips til hva man kan gjøre mens man venter på jul? Det er så kjedelig å vente! Spesielt når man har masse gaver i skapet! Og hva liker du best, å gi eller få gaver? Julehilsen fra anonym

  1. Julehei på deg ⭐️🎄 Oii, det var jammenmeg et godt spørsmål. Jeg elsker å vente på jul, da vet jeg at jeg har noe skikkelig fint i vente. Mens jeg venter pleier jeg høre på julemusikk, breke julesanger og lese julebøker. Hihi ☃️❄️ Jeg elsker både å gi og få gaver 🎁 Julesmil og julehilsen fra Bruse

  2. Håper at Olav kommer til Anna og Gunnar i tide. Håper du Bruse? Pssssst kan du i Bæ bæ lille lam en klem fra meg

   1. Juuuulehei på deg 🎄⭐️ Ja, det håper jammenmeg jeg også! Jeg krysser alle mine klover for at det ordner seg! Vi brekes! 🐏

  1. Julehei på deg, Yosan ⭐️🎄 Det håper jammenmeg jeg også! Håper du har en fin 8. desember ☃️❄️ Julesmil fra Bruse

  1. Julehei på deg, Mari! ⭐️🎄 Det lurer jammenmeg jeg også på. Jeg krysser alle mine klover. Julesmil fra Bruse ❄️☃️

  1. Julehei på deg, Viljar ⭐️🎄 Hihihihi. Det er klart jeg skal feire jul, jeg ELSKER jul ❄️☃️ Jeg er den minste geitebukken Bruse 🐏 Vi brekes!

  1. Julehei på deg, Olav! Du har jammenmeg et kult navn, hihi ⭐️🎄 Jeg håper virkelig det ordner seg for lille Olav! Jeg krysser alle mine klover. Julesmil og julehilsen fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg igjen, Stefan ⭐️🎄 Du er best, ingen protest! Så koselig at du følger med på julekalenderen og kommenterer på julebloggen ☃️❄️ Jeg bor sammen med mine to brødre, hihi. Julesmil fra den minste bukken Bruse 🐏

 5. Heisan Bruse,
  Vi drømmer også mye rart, blant annet om pandaer, kjøre bil, julekalenderen, å bade i godteri, å sitte på do, å være en ulvejente, søte hunder, hunden min, hvilke gaver jeg får til jul, ulver, komme for sent til toget, verdens søteste gris, en varulvsuperhelt og om å være i regnbuen.
  Stor klem fra oss i 3A på Nordseter

  1. Julehei igjen til dere i 3A på Nordseter ⭐️🎄 Wow, dere drømmer jammenmeg mye morsomt. Høres ut som dere er skikkelig glad i ulver, varulver, gruser og pandaer, hihi. Det er skikkelig kule dyr 🌈 Håper dere har hatt en fin 8. desember! Julesmil og juleklem fra Bruse ❣️🐏

 6. Hei Bruse!
  Vi drømmer om snø når det er jul, om Bukkene Bruse og badeland, om godteri og Among Us. Vi drømmer også om adventskalender, Leos lekeland, julegodteri og masse penger. Kake og at vi er kjempegode i matte er også fine drømmer. Drømmer du også om Minecraft og mandelen i grøten på julaften?
  Hilsen 2B på Finstad skole

  1. Julehei på dere i 2B på Finstad skole ⭐️🎄 Ååå, det var jammenmeg mange fine drømmer! Jeg elske lekeland, badeland og godteri 🍭🍬 Jeg har drømt om mandel i grøten før, men aldri om Minecraft. Er det med geitebukker der? Hihi. Julesmil fra Bruse 🐏

 7. Hei Bruse! 🙂
  Håper Olav treffer søsknene sine snart.
  Håper at subwayen kan stoppes.
  Vi har en Olav i vår klasse også.
  Det var en veldig fin nattasang. Vi sovnet nesten.
  Går det bra med deg, Bruse?
  God jul! 🙂
  Hilsen 2B, Vadsø barneskole

  1. Julehei på dere i 2B på Vadsø barneskole ⭐️🎄 Jeg er enig med dere, håper jammenmeg det subwayen stopper sånn at Anna og Gunnar får møtt Olav igjen. Så koselig at dere liker nattasangen ❣️ Jeg har det skikkelig fint, jeg blir sååå glad når dere kommenterer på julebloggen ☃️❄️ Jeg håper dere i 2B også har det bra! Julesmil fra Bruse 🐏

 8. Hei kan vi bli venner bruse dette er den beste julekalenderen jeg har noen sinne sedd det er korselig og se å kalenderen julehilse fra Stefan

  1. Julehei på deg igjen, Stefan 🎄⭐️ Klart vi kan bli venner! Håper du har en fin 8. desember ❄️☃️ Julesmil fra Bruse

 9. Hei hei Bruse. Her i O-gruppa på svanen skole så drømmer vi mye forskjellig. Noen drømmer om at man dør, og andre drømmer om skumle ulver. Har du mareritt noen gang? En annen drømmer at han gir bort penger, og andre drømmer at de har superkrefter. Hvilken superhelt liker du? Han minste i klassen drømmer ofte om å kose sauer. Jenta i klassen vår drømmer om geiter, og du er hennes favoritt. En i klassen drømmer om å lage verdens høyeste kake, høyere enn skyskraperne i Amerika.

  Klem fra O-gruppa

  1. Juleheisann på dere i O-gruppa ⭐️🎄 Æææ, det er IKKE gøy med skumle drømmer. Noen ganger drømmer jeg om trollet, men når jeg husker at trollet er snill så går det bra ❄️☃️ Dere hadde jammenmeg mange morsomme drømmer. Verdens høyeste kake! Sååå kult. Den superhelten jeg liker best er Verdens sterkeste trønder 💪🏾 Han er så kul! Julesmil og juleklemmer fra Bruse

 10. Hei Bruse.
  Vi drømmer om å få en ponny, en trampoline, nye fotballsko, å kunne fly, en elektrisk bil med fjernkontroll, å kunne vært en Zebra, å være en snøtiger og å få et Barbiehus. Masse fine ønsker til jul her altså!
  Heia Olav!
  Julehilsen fra 1a Dale barneskole

  1. Julehei på dere i 1A på Dale barneskole ⭐️🎄 OY, det var jammenmeg mange fine drømmer! Tenk å kunne være en sebra eller en snøtiger da! Det hadde vært sååå kuli. Håper dere har hatt en fin 8. desember ❄️☃️ Julesmil og julehilsen fra Bruse

 11. Hei Bruse.
  Vi pleier å drømme om skumle ting, zombier, at man bader, iskrem, en veldig fin hage, Amerika, at jeg fikk 3 hull i ørene, å dra på ferie for vi savner å dra på ferie, at man kan snakke alle språk, en verden som er laget av sjokolade, at jeg var med på MGP junior, at jeg brakk foten.

  God jul, hilsen 2B på Blakstad skole 🙂

  1. Julehei på dere i 2B på Blakstad skole ⭐️🎄 Dere har jammenmeg mange spennende drømmer, men noen jeg ikke håper skjer i virkeligheten. For eksempel å brekke foten. Huffameg, det høres ikke gøy ut. Julesmil og julehilsen til dere i 2B! 🐏 Vi brekes!

 12. Vi syns Olav var tøff som klarte å holde seg så lenge uten å frike ut når han så søsknene sine. Vi håper at toget klarer å stoppe. Olav hadde et veldig rart navn, tydeligvis! Mini Tomato Peppe Toni!! Olav klarte å holde ut kjempelenge uten å spise mat. Hos oss på Alveare har vi ikke Rampenisser, men vi har noen dinosaurer, en krokodille og ei Ullhøne som tøyser litt med oss.

  1. Julehei igjen til dere på Alveare ⭐️🎄 Ha-ha-ha, jeg lo godt da jeg hørte der nye navnet til Olav. Mini Tomato liksom! 🍅 Jeg synes også han er tøff som reiser rundt til andre siden av verden for å finne Anna og Gunnar. Jeg håper sånn at det ordner seg ❣️ Enig, han går kjempelenge uten mat, men han tenker sikkert litt på mat siden han plutselig har fått så rart navn. Hihi. Så kult med så mange tullete dyr hos dere, håper de er snille selv om de tøyser litt 🦖 Store julesmil fra Bruse

 13. Det er bra Olav fant søsknene sine!
  Bygningene i Amerika er jo så mye høyere enn de vi har i Norge.
  Håper de som kjører subwayen kan stoppe så Olav får finne søsknene sine.

  1. Julehei på deg 🎄⭐️ Enig med deg, bygningene i Amerika er jo skyhøye ☃️❄️ Jeg håper-håper-håper Olav får stoppet subwayen og finner igjen Anna og Gunnar. Julehilsen fra Bruse 🐏

 14. Hei Bruse 🙂
  Noen av oss bruker å drømme om skumle ting, mens noen andre bruker å drømme om søte katter og hunder.
  Så lurer vi litt på om du har vært på besøk i Rødøy Kommune ettersom du syns det er fint her?
  Vi liker fremdeles julebloggen din.
  Hilsen Jonas, Teddy, Vetle, Martin, Viljar, Leah, Iver, Leander og Patrick på Nesøy skole

  1. Julehei på dere igjen, Jonas, Teddy, Vetle, Martin, Viljar, Leah, Iver, Leander og Patrick ⭐️🎄 Åååå, det er ikke noe gøy å drømme om skumle ting! Da kan det være fint å drømme om søte ting som katter, hunder og kanskje geitebukker? 🐏 Hihi. Jeg eeeelsker å spise gress på setrene rundt om på Helgeland, jeg har aldri kommet meg til Rødøy, men har vært på Lovund og Nesna. Jeg har sett skikkelig masse fine bilder av Rødøy og drømmer meg til en deilig seter der! Men nå har dere kanskje snø? ❄️☃️ Hihi. Julesmil og julehilsen fra den minste bukken Bruse

   1. Hei, hei Bruse:)
    Nei, vi har ikke fått snø enda. Men vi gleder oss skikkelig til det kommer snø, for da kan vi ake og stå på ski.

   2. Julehei igjen til gjengen på Nesøy skole ☃️❄️ Ahhh, det skjønner krg godt! Jeg pleier å lage snøbukker med snøen, det er brekende artig ⭐️🎄 Håper dere har en fin 10. desember ❣️ Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei igjen, Stefan ☃️❄️ Jeg er litt usikker på om det finnes brus for geitebukker som meg? Da vil jeg jammenmeg prøve julebrus! Hihi. Julesmil fra Bruse 🎄⭐️

 15. Hei Bruse. Det er bra att Olav har funnet hanes søster og bror. jule hilsen fra Martine på små trinet på Trondjordskole.

  1. Julehei på deg, Martine ⭐️🎄 Sååå enig, det er jammenmeg bra, nå håper jeg bare skikkelig at han får stoppet subwayen og snakket med Anna og Gunnar. Julesmil og julehilsen fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Saga ⭐️🎄 Åhhh, det gjør jammenmeg jeg også! Jeg synes jul er det beste med hele året! Julesmil fra Bruse 🐏

 16. Hei bruse jeg heter Thea og går på Tronjord skole.
  Jeg har sett på reisen til Amerika jeg er en stor fan siden det startet.
  Jule hilsen Thea

  1. Julehei på deg, Thea 🎄⭐️ Det er sååå koselig at du følger med på julekalenderen og kommenterer på julebloggen ☃️❄️ Det gjør meg skikkelig glad. Julehilsen fra Bruse 🐏

 17. Hei på deg, Bruse!
  Godt at Lille-Olav kom seg inn i USA. Vi håper at subwayen får stoppet i tide, slik at Olav treffer Anna og Gunnar igjen.

  Vi på 3.trinn på Kringler-Slattum skole drømmer om å få leksefri i neste uke. Vi fikk nettopp vite at det får vi!!! Jippi!!!!!!! Har ikke vi en kul lærer! Den kuleste i hele verden. Kulere enn Snakeman og verdens sterkeste trønder til og med!
  Hilsen oss i Åsgreina!

  1. Julemegrundt, hva er det dere sier?! Har hele 3. trinn op Kringler-Slattum leksefri hele neste uke? ⭐️🎄 Wooow! Hurra for en snill lærer dere har! Håper virkelig lille Olav også er litt heldig og møter Anna og Gunnar igjen ☃️❄️ Kos dere såååå masse med leksefri neste uke! Julesmil fra den minste bukken Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Stefan ⭐️🎄ååå, så snill du er som sier snille ting! Helt enig, jeg er ingen tyv og vet veldig godt at det ikke er lov å ta fra andre. Ikke en gang pepperkaker! God jul ❄️☃️ Julebrek og julehilsen fra Bruse

  1. Julehei på deg Elli ⭐️🎄 Ja, det er jammenmeg bra, eller så hadde han jo ikke kommet seg til Amerika! Julesmil fra Bruse 🐏

 18. Hei. Jeg heter Tajra, jeg er 10 år og går i 5 klasse på Vennerspeg skole i Kongsvinger. Klassen min synes du er søt❤️

  1. Julehei på deg, Tajra ⭐️🎄 Åååå, det var jammenmeg koselig å høre! Det gjør meg skikkelig glad ❣️ Julesmil fra Bruse 🐏

 19. Hei

  Vi tror det går an å stoppe en subway i fart, men det tar litt lang tid fordi den bruker lang tid på å bremse. Det går for eksempel an å dra i nødbremsen eller kanskje verdens sterkeste trønder kunne stoppet toget med musklene sine?

  Men du Bruse sier jo at toget kjører fort gjennom Amerika, så dere fikk vel ikke stoppet subway-en?

  Vi brekes,
  6C HBS.

  1. Julehei på dere i 6C 🎄⭐️ Her var det jammenmeg mange gode spørsmål og poenger. Jeg håper-håper-håper de får stoppet subwayen så Olav får møtt Anna og Gunnar! ❄️☃️ Jeg er sååå spent på neste episode. Vi brekes ❣️ Julesmil fra Bruse 🐏

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s