Buongiorno!!

Tenk så rart det er at alle prater italiensk her, selv om vi er i Amerika!

Jeg skjønner ingenting av det folk sier, men jeg liker veldig godt å høre på all pratingen likevel. Det høres nesten ut som de synger til hverandre 🙂

Men én ting har jeg lært – og det er å si «Buongiorno»! Er det noen av dere som vet hva det betyr?

8
Klar for pizza, spaghetti og kjøttboller i lille Italia ❤

Det skikkelig snilt av Sally, kusinen til Viola, å la hele sirkuset få bo hos henne, altså! Det er ikke sikkert dere ville likt like godt å ha hele truppen vår overnattende i klasserommet deres… 😀

Sally har sydd kostymer til alle sammen også! Jeg gleder meg til å se dem.
Er dere glad i å kle dere ut?

Nå skal jeg sette på julemusikk og øve på noen julesanger.
Kanskje jeg til og med skal danse litt juledans!

Håper alle får en skikkelig fin førjulsonsdag.

Ciao, Ciao og Arrivideci
fra Bruse ❤

150 kommentarer om “Buongiorno!!

 1. Hei bruse. Jeg lurer på om vi kan få leksefri uke fordi læreren vår sier hvis du sier ja til leksefri uke da får vi leksefri uke så pls si ja🖤🖤

  1. Hihi, Lara og Myrth! Hei på dere! 🎄⭐️

   Hvis det er greit for læreren deres synes jeg dere kan ha leksefri fra skolen. ☃️ MEN da vil jeg gi dere litt lekser neste uke.

   1. Rydd i sekken din
   2. Gjør noe koselig for noen du er glad i
   3. Gjør noe du synes er gøy
   4. Si noe hyggelig til noen du ikke snakker så mye med
   5. Slikk deg selv på albuen

   Hihi. Lykke til ❣️

   Julesmil og julehilsen fra Bruse 🐏

 2. Hei Bruse!😜 Hvordan går det med deg idag?🎁❤️ Vi i 5 trinn synes du er veldig kul og morsom! God Jul hilsen oss i 5 trinn fra Kongsvinger❄️⛄️✨

  1. Julehei på dere på 5. trinn i Kongsvinger 🎄⭐️ Julemegrundt, det er en fin dag i dag. Julesmil fra Bruse ☃️❄️

  1. Julehei på deg! 🎄⭐️

   Julamegrundt for et spørsmål! Leksefri? EN HEL UKE? Hvis det er greit for læreren deres synes jeg dere kan ha leksefri fra skolen. ☃️ MEN da vil jeg gi dere litt lekser neste uke.

   1. Rydd i sekken din
   2. Gjør noe koselig for noen du er glad i
   3. Gjør noe du synes er gøy
   4. Si noe hyggelig til noen du ikke snakker så mye med
   5. Slikk deg selv på albuen

   Hihi. Lykke til ❣️

   Julesmil og julehilsen fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Viktor! 🎄⭐️

   Julamegrundt for et spørsmål! Leksefri? EN HEL UKE? Hvis det er greit for læreren deres synes jeg dere kan ha leksefri fra skolen. ☃️ MEN da vil jeg gi dere litt lekser neste uke.

   1. Rydd i sekken din
   2. Gjør noe koselig for noen du er glad i
   3. Gjør noe du synes er gøy
   4. Si noe hyggelig til noen du ikke snakker så mye med
   5. Slikk deg selv på albuen

   Hihi. Lykke til ❣️

   Julesmil og julehilsen fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Morten! 🎄⭐️

   Julamegrundt for et spørsmål! Leksefri? EN HEL UKE? Hvis det er greit for læreren deres synes jeg dere kan ha leksefri fra skolen. ☃️ MEN da vil jeg gi dere litt lekser neste uke.

   1. Rydd i sekken din
   2. Gjør noe koselig for noen du er glad i
   3. Gjør noe du synes er gøy
   4. Si noe hyggelig til noen du ikke snakker så mye med
   5. Slikk deg selv på albuen

   Hihi. Lykke til ❣️

   Julesmil og julehilsen fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Viktor! 🎄⭐️

   Julamegrundt for et spørsmål! Leksefri? EN HEL UKE? Hvis det er greit for læreren deres synes jeg dere kan ha leksefri fra skolen. ☃️ MEN da vil jeg gi dere litt lekser neste uke.

   1. Rydd i sekken din
   2. Gjør noe koselig for noen du er glad i
   3. Gjør noe du synes er gøy
   4. Si noe hyggelig til noen du ikke snakker så mye med
   5. Slikk deg selv på albuen

   Hihi. Lykke til ❣️

   Julesmil og julehilsen fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Elliot! 🎄⭐️

   Julamegrundt for et spørsmål! Leksefri? EN HEL UKE? Hvis det er greit for læreren deres synes jeg dere kan ha leksefri fra skolen. ☃️ MEN da vil jeg gi dere litt lekser neste uke.

   1. Rydd i sekken din
   2. Gjør noe koselig for noen du er glad i
   3. Gjør noe du synes er gøy
   4. Si noe hyggelig til noen du ikke snakker så mye med
   5. Slikk deg selv på albuen

   Hihi. Lykke til ❣️

   Julesmil og julehilsen fra Bruse 🐏

 3. Buongiorno lille Bruse 🙂

  Vi vet at buongiorno betyr «god dag» på italiensk. Vi er veldig glade i å kle oss ut i 4B! Vi liker å kle oss ut som hekser, julenissen eller nissemor, trollmenn, gale professorer, og mye, mye annet. Vi lurer på hvor gammel du er? Og så lurer vi på om du spiser insekter? Vi har nemlig nettopp lært om spiselige insekter, og har spist melormer i dag!

  Ciao, ciao og arrividerci fra oss i 4B

  1. Julehei igjen til dere i 4B på Lysejordet skole 🎄⭐️ Det gjør det! Håper dere har hatt en god dag ❣️ Ååååy, det var jammenmeg mange fine ting dere liker å kle dere ut som. Til og med gale professorer, hihi! ☃️❄️ Jeg er så gammel at jeg ikke kan telle det på alle klovene mine en gang! Oiiii, spiselige insekter? Jeg har aldri smakt, men melorm høres jammenmeg godt ut. Er det bedre enn gress? 🐏 Arrividerci fra Bruse

  1. Hihi, hei Sarah! Mener du Lots of love? ⭐️🎄 Det betyr masse kjærlighet! Masse smil og kjærlighet til deg. Julesmil fra Bruse

  1. Julehei på deg! ⭐️🎄 Det går brekende bra med meg, for jeg gleder meg sånn til jul. Hihi ☃️❄️ Julebrek og julesmil fra Bruse 🐏

 4. Hei Bruse. En julehilsen til deg fra 2A på Kila. Vi elsker å kle oss ut og ha skuespill. Gleder oss til å se deg i flosshatt og smukk. I dag har vi arbeidet med verdensdeler. Vi vet hvilke verdensdel Italia ligger i. Vet du det? Hilsen 2A på Kila.Juljul og god juleonsdag

  1. Julehalloen igjen til dere i 2A på Kila 🎄⭐️ Oyy, skuespill! Det høres jammenmeg artig ut. Jeg har hørt at Italia er i Europa, men at det også finnes et pittelite Italia som er inni New York. Hvor rart er ikke det? 🇮🇹 Men det er kanskje ikke som landet. Hmm. God juleonsdag ❣️ Vi brekes! Julesmil fra Bruse

 5. Buongiorno, Bruse! Vi i 3. klasse på Fiskå skule lurer på kva du likar å halde på med på fritida di? Vi likar å leike «fri 50», spele fotball, ha besøk av venar og familie, kose med dyr, ri på hest og køyre ATV 🙂

  Vi lurer også på kva du likar å drikke saman med pepperkake og gras 🙂

  Arrivideci!

  1. BUONGIORNO 3.klasse på Fiskå skule! ⭐️🎄

   Så mykje morsomt de driv med på fritida!! Det må vere ein kjekk stad å bu ☃️ Flaks for meg at de likar å kose med dyr. 

   På fritida mi likar eg å spele bukke-fotball. Det er som vanleg fotball, men med veldig masse heading – eller stanging som vi bukkar kallar det. ⚽️

   Og så likar eg å hoppe bukk saman med brødrene mine.Det er ganske vanskeleg å hoppe over den eldste broren min, for han er den største bukken! ❄️

   Eg likar også å surfe, og å spele sjakk. 

   Saman med pepperkake og gras er det deilig med julegløgg og julebrus. 
   Eller ein frisk gras-smoothie, eller geitrams-limonade. Nam! 

   Arrivideci!
   Julekos frå Bruse 🐏

 6. Hei Bruse!
  Vi i klasse 2B på Ulveset skule mener vi har funnet ut hva Buongiorno betyr. Vi tror det betyr «God morgen» på italiensk. Håper du får en fin dag videre 🙂

  1. Julehei på dere i 2B på Ulveset skule 🎄⭐️ Jaaaa, helt enig med dere! Det var jammenmeg bra utforsket. Dere er noen skikkelig luringer! Julesmil og julhilsen fra Bruse 🐏

  1. Julehei til dere på Formicaio ⭐️🎄 Jammen er ikke jeg også spent! Jeg har hørt at jeg skal få en hatt! Tenk dere det, en bukk med smokk og hatt 🐏 Hihihi. Julesmil fra Bruse

 7. Hei Bruse. Vi er ganske glade i å kle oss ut. Vi vil kle oss ut som en nisse, som Elsa i Frost, som en snøtiger, en nissekone, en snømann, en snøleopard, en rampenisse, som deg Bruse, spiderman og tullemus.
  Hva liker du å kle deg ut som da Bruse?
  Julehilsen fra 1a Dale barneskole.

  1. Julehei igjen til dere i 1A på Dale barneskole ☃️🤶🏼🐆🐁 Dere liker jammenmeg å kle dere ut som masse kult 🐏 Til og med som en mus! En gang prøvde jeg å kle meg ut som den mellomste bukken Bruse, og alle trodde jeg var han! Det var brekende morsomt. Hihi ❣️ Julesmil og julehilsen fra Bruse

 8. Oj, Bruse, vi glemte helt å si at vi er jo italienere selv, vi! Alveare betyr bikube på italiensk;-)

 9. Bongiorno! Hola! Det var bra at Olav fikk se søsknene sine igjen. Bruse, vi vil også ha suppe fra den kjelen. Hvorfor var det så mye grønn tråd i de skålene? Vi lurer på hvordan Olav skal få plass i det lille rommet der de skulle sove.

  1. Julehei igjen til dere på Alveare ⭐️🎄 Mmmmm, litt deilig kokende suppe. Jeg blir brekende sulten bare av å tenke på det. Jeg tror det var tråd til kostymene. Jeg smakte litt på det, og det var IKKE gress. 🧵 Håper hele sirkuset får plass der inne i natt, men jeg må innrømme at jeg tror det blir litt trangt. Vi brekes! 🐏 Julehilsen fra Bruse

  1. Julehei på dere i 2A ved Svolvær skole ⭐️🎄 Hihihi. Det var jammenmeg en morsom dans! Takk for at dere delte den. Tror dere bukker også kan danse sånn? Julesmil fra Bruse 🐏

 10. Hei Bruse.
  Vi tror at «buongiorno» betyr god morgen!
  Litt over halvparten av de i klassen vår liker å kle seg ut. Noen liker å kle seg ut hjemme når de kjeder seg, noen på karneval og alle på Halloween. Da har vi kledd oss ut som skjelett, heks, spøkelse, bjørn, humle, elg, isbjørn, vampyr og flaggermus.
  Hilsen 2B på Åsvang skole.

  1. Juleheia på dere i 2B på Åsvang skole 🎄⭐️ Det tror jammenmeg jeg også! Oiii, det var skikkelig mange morsomme ting å kle seg ut som! Til og med en humle, så gøy! ☃️❄️ Håper dere har en fin 9. desember! 🐏 Arrividerci fra Bruse

  1. Ciao, 3C⭐️🎄 Jeg øver og øver på italiensk, men det er skikkelig vanskelig. Heldigvis blir jeg litt og litt flinkere ❄️☃️ Reisen til Amerika var lang, bølgete og litt skummel. Jeg er jammenmeg glad vi er fremme nå, hihi. Håper dere får en fin 9. desember❣️Julesmil fra Bruse

  1. Julehei på deg, Stefan ⭐️🎄 Jeg elsker å spise pepperkaker og gress. Nam nam. Nå ble jeg sulten! Vi brekes! 🐏

  1. Julehei på deg, Tina 🎄⭐️ Når det er helg er jeg på Eventyrskolen. Der lærer vi masse om eventyr, det er såååååå gøy! Julesmil fra Bruse ☃️❄️

  1. Ciao, Berit ⭐️🎄 Jeg øver og øver, men det er skikkelig vanskelig. Heldigvis blir jeg litt og litt flinkere ❄️☃️ Det er så koselig at du liker julekalenderen, det gjør meg brekende glad❣️Julesmil fra Bruse

 11. Hei bruse. Du har verdens beste kalender i verden. Du er så søt.:) Jeg vil møte deg en gang. Hilsen Martine på Trondjord skole.

  1. Åååå, Martine 🎄⭐️ Det var jammenmeg snilt sagt! Nå ble jeg brekende glad ☃️❄️ Håper du har en skikkelig fin 9. desember ❣️ Julebrek fra Bruse 🐏

 12. Til bruse.
  Håper du får en fin jul.
  Du er søt og kul, takk for for alle bloggene du har skrevet.❤️🎅🏼⭐️
  Hilsen 1a på Hegg skole.🎄

  1. Julehei på dere i 1A på Hegg skole ⭐️🎄 Åååå, dere er jammenmeg snille om skriver så snille ting til meg ❣️ Det gjør meg brekende glad. Julebrek og julesmil fra Bruse 🐏

 13. Hei Brusen igjen. Jeg håper at du for i år en fin jul. Jeg synes at du er snil som en angel.
  Og jeg skule si deg at jeg bruker å spille Roblox hva bruker du å spille?
  Jeg bruker å se på skolen med mine venner å se din adventskalender.
  Hva bruker du å spise? Jeg bruker å spise en toast.
  Og jeg er 8 år. Hvor mange år er du da?
  Hilsen Maja!

  1. Julehei igjen til deg, Maja 🎄⭐️ Ååå, så snill du er. Håper du også får en skikkelig fin jul i år. Jeg har aldri spilt Roblox, eller andre ting. Jeg pleier bare å hoppe tau og leke med brødrene mine ☃️❄️ Jeg elsker å spise gress, nam nam! Og kanskje pepperkaker. Hihi. Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei til deg, Kornelius ⭐️🎄 Åååå, det var jammenmeg koselig å høre ❣️ Så snill du er som sier snille ting til meg! Julehilsen fra Bruse ☃️❄️

 14. Hei hei !Jeg synes du er best ingen protest. Jeg synes din kalender er best. Vi på Trondjord ser kalenderen din når vi kommer på skolen. Hilsen Martine på Trondjord skole.

 15. hei bruse. Jeg har vert i Portugal det var kjempe gøy. de hadde flate pizzaer der. Du har en kul julekalender. Jeg elsker julen! i min kalender er det ekstra stor luke på nummer 24.

  1. Julehei på deg, Tina 🎄⭐️ Julamegrundt, Portugal?! Med flate pizzaer? Det er skikkelig kuli. Hadde de noen fine setrer der også? Møtte du noen portugisiske geitebukker? 🇵🇹 Hihi, så artig at du elsker julen, for det gjør jammenmeg jeg også ❣️ Julesmil og julehilsen fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Myrth ⭐️🎄 Hihi, tenk så kult om jeg kunne vært en liten bamse! Det hadde vært gøy! Jeg har vært i Norge, England og Amerika! Mine favorittsetre er i Norge ❣️ Julesmil fra Bruse

 16. Buongiorno, Bruse!

  Så fint at Viola fikk se Sally igjen etter ti år!!! Hun er veldig gjestfri som lar hele sirkustroppen få overnatte i huset sitt. Sally har til og med sydd alle kostymene! Snill dame!
  Litt trist at Olav ikke fikk treffe Anna og Gunnar. Men vi tror at Sirkus Viola blir så berømte en dag at Anna og Gunnar får vite at Olav er i USA av den grunn. Dessuten vil jo sikkert sirkuset reise rundt i USA. Kanskje de reiser innom Minnesota og treffer på Anna og Gunnar der!?

  1. Julemegrundt, det var jammenmeg bra at Sally og Viola fikk sett hverandre igjen ❣️ Sally er en skikkelig snill dame. Hihi. Jeg krysser klovene for at lille Olav finner Anna og Gunnar. Kanskje i Minnesota? ☃️❄️ Det er skikkelig spennende å se hva som skjer. 🐏 Arrividerci fra Bruse

 17. Ciao, Bruse!
  Kult at du har lært deg italiensk! Noen av oss er veldig glad i italiensk mat – e molto buona! Du skrev «arrivedeci» til slutt i bloggen din, og det var hyggelig. Og vi tror det skrives med «r»: Arrivederci!
  Buona giornata!

  1. Ciao til dere i 5A på Maura skole ⭐️🎄 Jammen har dere ikke rett, jeg er fortsatt ikke kjempeflink i italiensk. Men det er jammenmeg den mellomste bukken Bruse. Han sa jeg skulle si dette til dere: CIAO!!! E buona giornata anche a te! Cosa fate oggi di bello? Også sa han dette: A me piace tantissimo l’erba italiana!! Jeg vet ikke helt hva det betyr, men jeg har hørt at gresset i Italia er skikkelig, skikkelig kjempegodt. ❣️ Håper dere har en fin 9. desember. Julesmil fra Bruse

  1. Julehei på deg 🎄⭐️ Jeg har to brødre: den mellomste og den største bukken bruse. Hihi. Julesmil fra den minste bukken Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Oliver! Ja, det er litt dumt at alle snakker italiensk 🎄⭐️ Men da blir jeg enda flinkere i italiensk, og det er jo litt kult. Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Hihi, hei på deg! ❄️⛄️ Julamegrundt, det var skikkelig koselig sagt. Jeg synes du er kul! 🎄⭐️ God jul! Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Hihi, det er riktig at det er liksom-Italia inni New York 🎄⭐️ Jeg synes det er skikkelig kult, jeg! Julesmil fra Bruse 🐏

 18. Hei Bruse 🤩.
  Vi lurer på om Sally kan lage noen kostymer til klassen vår, for vi er flere som liker veldig godt å kle oss ut. Vi lurer på hvordan du ser ut med kostyme? ⛄️Vi skal ha julebord på SFO i dag, vi er flere som har pyntet oss. Vi liker deg ❤️ og vi syns du er søt ❤️.

  1. Julehei til dere i 2. klasse på Håvik skole ⭐️🎄 Tenk om Sally kunne laget kostyme til alle, hun er jo sååååå flink. Det hadde vært kult! Jeg har hørt at Sally skal lage en flosshatt til meg 🎩 Det er jeg skikkelig spent på. Jeg tror jeg blir den eneste geitebukken i verden med flosshatt og smokke! ☃️❄️ Ååååå, det høres kult ut med julebord på SFO. Håper dere får en skikkelig fin dag ❣️ Stort julesmil og julebrek fra Bruse

 19. Hei Bruse.
  Du er søt og morsom.
  Det er morsomt å lese det du skriver og når du synger.
  Vi håper det blir noe fint i neste episode.
  Det er gøy lese bloggen din.
  Kan du lese?
  Hilsen 3c, Gjellerås skole.

  1. Julehei på dere i 3C 🎄⭐️ Åååå, dere er så snille som sier så snille ting til meg! Det gjør meg skikkelig, skikkelig juleglad. ☃️❄️ Jeg har hørt at vi får kostymer i neste episode, det gleder jeg meg til! Jeg kan lese, men går på Eventyrskolen i helgene for å bli enda flinkere til å lese. 🐏 Arrividerci fra Bruse

  1. Hihihi, det er jammenmeg mye morsomt i kommentarfeltet ⭐️🎄 Ååå, tusen takk for at du sier så mange snille ting til meg ❣️ Håper du har en fin førjulstid! Julesmil fra Bruse 🐏

  1. Julehei på deg, Hera ❣️⭐️🎄 Ååå, så snill du er som sier så snille ting til meg. Det gjør meg skikkelig glad! Julesmil fra Bruse 🐏

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s