God helg!

Hei og hopp kjære vener!
No er det helg!
D-gruppa på 3.-5. trinn på Nøklevann skole skreiv «God helg» til meg i går.
Først trudde eg kanskje at helg var ei type kake.
Heldigvis skreiv 1.-3. klasse på Nesseby oppvekstsenter til meg.
Dei forklarte at helg er det vi kallar laurdag og søndag.
Så i dag er det altså helg! Herleg!
Noko anna dei frå Nesseby oppvekstsenter fortalte,
var at dei har brukt litervis av grønsåpe i duodjitimane i haust.
LITERVIS! Tenk det.
Veit de kva dei har brukt all grønsåpa til? Det har tova sitjeunderlag!
Det var veldig lurt, synest eg.
Sitjeunderlag er jo så fint å ha med seg ut på reise.
Og som de kanskje veit elskar eg å vere på reise.
I helga skal eg hoppe meg ein laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang tur ut på vidda.
Skal nokon av dykk ut på tur i helga?
Då må de hugse å ta med sitjeunderlag.
Og kanskje også litt varm kakao?

Haren

Vel, vel, kjære vener!
På mandag skal eg fortelje dykk om det eg har opplevd på vidda.

Buorre vahkkoloahppa!
God helg!
Mange varme klemmar frå
dykkar ven
Haren Njoammil

38 kommentarer om “God helg!”

   1. Ååå, speideren høres jammenmeg gøy ut 🎄 Nå skal jeg ut for å speide etter litt god bark! Hei og hopp fra Njoammil

 1. Hei , jg elsker julen og det vigtiste for meg i julen er å bake , se film og være med familien min men sist og ikke aller minst så elsker jeg pakkene jeg får på julaften

  hilsen Anne Kristin 💕

  God Jul

  1. Julehei på deg, Anne Kristin! 🐇 Så gøy at du elsker julen, AKKURAT som meg 💕 Hihi, du elsker å bake, og jeg elsker å spise, for en tilfeldighet 🎄🌟 Jeg skjønner godt at du gleder deg til jul. Og nå er det bare åtte dager igjen til juleaften. Åjuuuuleglede ✨ Buorit juovllat fra Njoammil

  1. Hihi, bake pepperkaker selv? Det høres morsomt ut! ⭐️ Jeg er litt usikker på om jeg har alt jeg trenger her i skogen. La meg høre med den gamle reinen 🐇 Hei og hopp fra Njoammil 🎄

  1. Tjollajulehopp på deg, Radma! Det er jammen meg et godt spørsmål, jeg trodde kanskje du visste? 🐇 Hihi. La meg høre med den gamle reinen, han vet helt sikkert! Julesmil fra Njoammil 💖

  1. Julehei på deg, Lara! 🎄🐰 Jeg skal feire jul på Boazu-ekspressen sammen med den gamle reinen. Julekos fra Njoammil. ❤️✨🤗

 2. Hei alle Sammen Elsker Deg Og Vil Høre Mer historie
  Av Deg Nojammil Du Er En Hare Og Er Så Søt

  Vi Har Stilt alle Spørsmål Og Da Sier De At de vil Høre mer om deg

  Og Hvordan Går Det egentlig med Mikkel Og Jenta😟😜

  1. Hoppemegrundt og julekos til dere i 4B på Ytteren skole! Jeg elsker alle sammen også, hihi. 🥰🐰❤️ Det går bra med Mikkel og Inger, hvordan går det med dere? Klem fra meg 🤗🥕

 3. Jeg heter Ola og har bursdag i dag men jag har inte nokkon vænnar og mamma er døde i bilulykke med pappa nå er jeg adoptert av Ruth hun er slem hun plager meg hun bruker meg som slav

  1. Heia Ola 💖 Kjære deg, varme og gode bursdagsklemmer til deg på bursdagen din! Det høres ikke ut som at du har det særlig godt. Kanskje det kan hjelpe å snakke med en voksen om hvordan du har det? Det kan være en trygg voksen, eller så kan du ringe alarmtelefonen for barn og unge på telefonnummer 116 111. Varme tanker og gode bursdagsklemmer fra haren Njoammil

   1. Det er leit å høre, Ola. Kanskje du kan snakke med læreren din, eller en nabo, eller foreldrene til noen i klassen din? Husk at du også kan kontakte alarmtelefonen for barn og unge her: https://www.116111.no/ Gode tanker og klemmer fra Njoammil

 4. Hei ❤
  Så utrolig hyggelig at du nevner oss i ditt inlegg! Vi digger, digger, digger deg 🙂

 5. Hei Haren Njoammil du skriver fint men det er bare at du skriver ikke bokmål men jeg synes det går greit Klem Mataha❤️‍🔥

  1. Hei på deg, Mataha 💖 Så koselig at du legger igjen en hilsen til meg! Det gjør meg HOPPENDE glad at du liker det jeg skriver ✨ Jeg liker skikkelig godt å skrive på nynorsk! Vet du forresten hva den gamle reinen har fortalt meg? Det var en mann som het Ivar Aasen, han reiste rundt i Norge i 23 år for å samle inn norske dialekter. Han samlet rett og slett på ord. Dialektene han samlet ble til skriftspråket nynorsk. Det er ganske kult! Hihi 🎄🌟 Juleklem tilbake fra Njoammil

  1. Tjollajulehopp til deg, Ane ✨❤ Gjett om jeg har hatt en fin hoppetur da! Det er så mye fint her 🎄🌟 Jeg synes det er sååå fint å skrive nynorsk! Visste du forresten at det var en mann som het Ivar Aasen, og han reiste rundt i hele Norge i 23 år for å samle inn norske dialekter. Han samlet rett og slett på ord! Dialektene han samlet ble til skriftspråket nynorsk. Det er jo megakult! Hihi. Julehopp og førjulshilsen fra Njoammil

  1. Hihi, det var en SÅ kul hoppetur! Jeg møtte til og med en ugle OG en flue! ✨❤ Håper du får en fin dag, Olivia 🎄 Førjulshopp fra Njoammil

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s