Kor er det de er alle saman?

Buorre iđit, hei og hopp alle der ute!! 

Men … kor er egentlig der ute?  
Kor er det egentlig de bur, alle saman?  
Under ein stein?  
I eit reir på ei grein?  
Under ein sopp?  
Nedi ein kopp?  
Bakom ein sko?  
Oppi ein do? 

Eg lurer på kor Inger, Mikkel og Čebo er no.  
Har de sett dei kanskje?  
Vil de fortelje meg kor dei er og korleis det går med dei?  

Eg har hoppa rundt i tunellen som den engelske kanina Millibeth gravde.  
Eg har enno ikkje funne ut kor den endar.  
Den er så lang!  
Lurer på kor Millibeth er akkurat no?   
Kanskje ho er i London?  
Kanskje ho har gravd ein ny, lang tunell der,  
og hoppar rundt rett under palasset til Dronning Elizabeth!  

Er det ikkje fint at vi kan tenke på kvarandre,  
sjølv om vi ikkje er på akkurat same plass heile tida?
Sånn er vi liksom litt på same plass likevel.  

Vel, vel, vener! 
Håpar de får ein fin dag,  
uansett kor de er! 

Hivas, hopp og far vel!  
Stor mjuk klem  
frå dykkar reisande ven, 
Haren Njoammil 
❤ 

49 kommentarer om “Kor er det de er alle saman?”

   1. Hva i alle juledager er det du sier? 🎄🌟🐰  Har du fått en valp? SÅ kult! Hva heter valpen? Hei og hopp fra Njoammil

 1. Hei!
  De er ved dyrehusene. De er sammen med reven. De er langt unna. Kanskje mot nord,Du er veldig hyggelig. Du er fin. Vi savner deg. Vi lurer på om du er forelsket i Millibeth? Liker du kroner?
  Hilsen 1C på Algarheim skole

  1. Hihihi, forelsket i Millibeth? Jeg? Hihi. Lurer sånn på hvor hun er. Vet dere egentlig hvor hun er? Siden dere vet hvor barna og Rieban er? ✨🐇 Dere mennesker er altså så gode som skriver snille ting til meg! Det gjør meg HOPPENDE glad 💖 Om jeg liker kroner? Er det også en type kake? For da liker jeg det helt sikkert! Jeg elsker jo kake 🎄🌟 Julehilsen tilbake fra Njoammil

 2. Hallo Njoammil!

  Det er fint å se at du har det bra! Dersom bjørnen hadde våknet tror vi han hadde blitt sint og kanskje prøvd å spise barna. Noen av oss tror at bjørnen hører det menneskene tenker, men våkner ikke av det. Vi håper at barna dukker opp snart. Gleder du deg til vennene kommer tilbake?

  Julehilsen fra Byåsen skole 1B Uglirommet.

  1. Åh, dere i 1B på Uglirommet ved Byåsen skole 🐇💖 Det er jammenmeg fint å høre fra dere! Jeg har hørt at bjørnen liker å sove, men håper virkelig ikke han spiser barna hvis han våkner! 🎄🌟 HVA, kan han høre menneskene sine tanker? Det hadde vært så kult! Da kunne vi endelig finne ut hvorfor mammaen til Mikkel pusset treet med tannbørsten. Kan dere mennesker høre tanker? ✨Jeg håper også barna dukker opp snart, de er så morsomme og gjør meg SÅ GLAD! Håper dere har en fin kveld. Julehopp fra Njoammil

 3. Hei!

  Vi vet at Inger, Mikkel og Čebo har det bra. De har kommet langt avsted. Helt til dyrehulene av snø. Der så de en bjørn, men den sov. Vi tror bjørnen er snill. De møtte også på en rev på veien. Den var veldig hjelpsom.

  Forresten! Liker du gulerøtter?

  Hilsen 2A på Tunballen skole

  1. Tjooojulehooo til dere i 2A på Tunballen skole 💖 Så bra at Inger, Mikkel og Čebo har det bra! Det gjør meg HOPPENDE glad! ❄️ Selvfølgelig hjalp den sjarmerende reven Rieban, han er veldig hjelpsom og god! 🌟 OM JEG ELSKER GULERØTTER? NESTEN like mye som pepperkaker! Tror dere man kan spise pepperkaker med gulerøtter på? Hmmmm. Takk, giitu, for at dere fortalte meg at det går bra med de andre! Håper dere får en fiin desember! Hivas fra Njoammil 🐇

 4. Hei og hopp
  I dag var vi med reven på en spennende reise. Vi gikk inn i hula til Bjørnen. Det var litt skummelt, men han våknet heldigvis ikke. Bjørnens joik var veldig fin. Synd at den ikke kunne joikes høyt.
  Kos deg i tunellen din.

  Klem fra alle oss i 3B

  1. Hei og hopp til dere i 3B på Midtbygda skole 🎄🌟 Ååå, så morsomt at dere fikk være med Ribean, og at dere gikk forbi hula til Guovža! ✨ Åh, jeg er jammenmeg enig. Joiken til Guovža er sååå fin. Hihi. Jeg prøver å finne enden på denne endeløse tunellen, så jeg må nesten hoppe videre! Hopp, hivas og farvel fra Njoammil

 5. Tjolahopp!

  Vi tror at om at bjørnen våkner så kan den angripe og spise deg, så det er best å stå helt i ro om den våkner. Noen i klassen tror at bjørnen kan vite om menneskene er snille eller slemme, og har noe vondt eller fint inni seg. Å du må passe deg, ikke vekk bjørnen brått da kan den angripe. Hvordan vet du hvordan man joiker?

  Juleklem fra Byåsen skole 1B Revirommet

  1. Nei huffameg, hva er det dere i 1B på Revirommet ved Byåsen skole sier? Kan bjørnen spise meg? 🐇 Det var jammenmeg bra dere sa, da skal jeg prøve å stå helt i ro 💖 Oi, kan bjørnen se om menneskene har noe vondt eller fint inni seg? Men vet dere egentlig hvorfor bjørnen sover hele vinteren? Det lurer jeg sånn på! ✨ Åh, jeg skulle gjerne ønske jeg kunne joike. Da vil jeg ha joika harens joik heeeeeele tiden. Kan dere joike? Eller kan dere synge? Jeg har sett at mennesker har andre ting de også lager musikk på. Har dere det? Hihi. Tjo og hopp fra Njoammil

 6. Hei.
  Vi bor i noe som kalles for hus. Det er bygget av murstein og treplanker Der er det godt og varmt.

  Kanskje alle vennene er inni skogen?

  Hei og hopp.

  Hilsen 1.klasse Håvik skole.

  1. HVA! ✨ Har dere i 1. klasse Håvik skole også masse tre rundt der dere bor? AKKURAT SOM MEG, JO! Bor dere også i en skog da, eller tar jeg HELT feil? 🎄 Det kan være barna er inni skogen, la meg hoppe for å se! Tjollahopp fra Njoammil 🐇 💖

 7. Hei Njoammil!

  Ungene er ute på vidda, nært bjørnen som sover.
  De har det fint! De er ute i mørket.
  De måtte joik lavt fordi de var nært bjørnen.
  Hilsen 1 Beta

  1. Julehei til dere i 1 Beta på Gylldenborg skole ✨🐇 Håper at dere har det skikkelig fint. Tusen takk for at dere kunne fortelle meg at barna har det fint 💖 Lurer skikkelig på hvorfor bjørnen sover hele vinteren. Vet dere hvorfor? Pleier mennesker også sove hele vinteren? Hmmm. Julehilsen fra Njoammil

 8. Hei Njoammil! ❤ Vi i 2. klasse ved Bud barne- og ungdomsskule bur i Bud i ulike hus og leiligheter. Vi har sett Inger, Mikkel og Čebo. Dei møtte no reven ute på vidda og han fulgte dei til alle husa der dyra bor. Dei har det bra, men dei har enno ikkje funnet venene sine. Vel, vel… Hivas, hopp og farvel. 🦊🐰

  1. Tjohoooo til dykk i 2. klasse ved Bud barne- og ungdomsskule! ✨ Er det sant?! Bur de i hus og leilegheiter? Har de nokon gong vore på besøk i ei hòle då? Kva synest de? 🐇 Det er ganske så flott, sant?

   Ååå, det gjer meg hoppande glad å høyre at Inger, Mikkel og Čebo har møtt Rieban 💖 Er ikkje Rieban skikkeleg sjarmerande? Gode julesmil, hivas og farvel frå Njoammil 🐰

   1. Dei aller fleste av oss har vore i ei hole, men vi vil ikkje bu i ei 😂 Det er best å bu i eit hus som har varme og vatn innlagt. 🚿🔥 God helg Njoammil! ❤

   2. Kva er det de seier!? De menneske har vore i ei hòle, men vil heller bu i hus? 🐇 Eg har også innlagt vatn når det regnar, faktisk! ✨ Men eg har aldri prøvd å bu i eit hus. Eg trur ikkje menneska blir så glade om eg prøver å bu i huset deira. Den vesle fluga sa ein gong at nokon prøvde å slå ho ein gong ho var inni huset deira. Hmmm. 🌟 Vel vel, hei, hopp og farvel! God helg frå Njoammil 💖

 9. Hei, Vi tror at Inger, Mikkel og Cèbo har det bra! Vi vet at de er i dyrelandsbyen. De har tatt følge med den nydelige reven. Har du spurt ugla om hun vet hvor alle barna er? Vi tror at tunellen til Lillibeth ender der som ungene er. Kanskje ungene er i en julelandsby? Kanskje de går rundt juletreet?

  1. Åtjollajulehopp itl dere i 2A på Kampen skole ✨ Åh, det er jammenmeg godt å høre at de har funnet Rieban 💖 Åååå, julelandsby, det var en skikkelig fin tanke! Jeg har hørt den gamle reinen snakke om en lansby … Hmmm, men det var kanskje dyrelandsbyen? Eller? ❄️ Jeg må prøve å finne enden på denne tunellen! Hei og hopp fra Njoammil 🐇

 10. Hei!
  Inger og Mikkel har gått ut i skogen for å leite vidare etter barna. Reven hjalp dei vidare. Skal du ut og sjå etter dei igjen?
  Helsing 3B, Kolltveit skule.

  1. Tjollajulehei og hopp til dykk i 3B på Kolltveit skule 🐇✨ Tusen takk for at de fortalde meg kvar Inger og Mikkel har blitt av. Eg er glad for å høyre at dei fann Rieban, og at dei har det godt! 💖 Eg må nesten hoppe vidare for å sjå kvar den endelause tunellen endar! Vi skrivast! Hei og hopp frå Njoammil 🌟🐰

   1. Hei!
    Inger, Mikkel å Cébo er trygg hos Rieban han har tatt dem med videre og de klarte heldigvis og komme seg forbi bjørnen.
    Jeg ønsker deg en god desember videre. Kanskje vi snakkes en annen gang.
    😊😊

   2. Julehei på deg, Elise ✨ Så stas med en hilsen fra DNSR. Er det sant at du bor utenfor Norge? Vet dere hvor Millibeth er, kanskje? 💖 Takk for at du fortalte meg hvor Mikkel, Inger og Čebo har tatt veien! Jeg er glad de er med den sjarmerende Rieban 🎄🌟 Håper du får en kjempefin desember, eller juovlamánnu som den gamle reinen har lært meg at det heter! Julehilsen fra Njoammil

  1. Julehei til dykk gode folk i 2. klasse på Måseide skule 💖 Åh, ingenting ville gjort meg gladare enn om dei fann vegen til dyra sin landsby ✨ Der er det jammenmeg koseleg med mange fine hòler! Har de vore i ei hòle før? Julehelsing frå Njoammil 🐰

 11. Hei Njoammil! ❤
  Det går bra med Mikkel og Inger (og Čebo). De er på vidda, i en dyreby! De er sammen med en rev, og listet seg forbi en bjørn. Det var litt skummelt :-/ Vi tror kanskje at barna har blitt virkelige dyr? Vi er litt usikker.
  Vi bor i Sjetnemarka i Trondheim, og her er barna i allefall ikke! 😀 ❤
  Hvor bor du?

  1. Tjollajulehopp til dere i 3A på Sjetne skole 💖❄️ Pjoh! Så bra det går bra med Mikkel, Inger og Čebo. Selvfølgelig har den snille, sjarmerende Rieban ✨ Jeg skjønner at det var litt skummelt da de listet seg forbi bjørnen, jeg pleier å hoppe VELDIG stille forbi 🐇 Men hvorfor sover egentlig bjørnen hele vinteren? Vet dere? Jeg tror ikke barna har blitt virkelige dyr, da ville den gamle reinen sagt det 🎄 Så kult at dere bor i Sjetnemarka! Jeg bor sammen med den gamle reinen i en skog med masse, masse trær! Hihi. Julehilsen fra Njoammil

 12. God morgen Njoammil!

  Vi har sett Mikkel, Inger og Čebo, de er i en dyrelandsby. Med en Rieban, og de måtte liste seg fordi det var en sovende Guovža der.

  Hilsen alle oss i klasse 4B på Guovžasletta skole!

  1. Buorre iđit dere i 4B på Guovžasletta skole, hihi ✨ Det er jammenmeg godt å høre at de har kommet seg til Reiban 💖 Jeg pleier også liste meg litt når jeg går forbi Guovža, hihi. Men hvorfor sover egentlig Guovža hele vinteren? Vet dere? Ha det, hivas, fra Njoammil 🐇

  1. Hei og hopp tilbake til dykk i 1. klasse ved Måseide skule 🎄🌟 Ååå, de er så snille som seier så snille ting til meg! Det gjer meg hoppande glad! Eg synest de er kule, søte og skikkeleg snille! Førjulsklem til dykk alle frå Maseide skule 💖

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s