Hivas, hopp og far vel!

Bourre iđit, hopp og hallo!
Vel, vel, mine gode, morsomme vener.
Dette er altså mitt siste reisebrev!
No hoppar eg vidare,
og leitar etter nye eventyr ute på vidda.

Det har vore så fint å bli kjent med dykk.
Eg kjem til å sakne dykk, alle saman.
Men kven veit, kanskje vi møtes igjen ein gong?

Heilt til slutt lurer eg på korleis det gjekk med alle ungane og Cebo.
Kom dei seg trygt heim til slutt?

GOD JUL, mine vener!
Hivas, hopp og far vel!
Ein lang og varm vinterpelsklem
frå dykkar bourre olmmái og reisefølge,
Haren Njoammil

30 kommentarer om “Hivas, hopp og far vel!”

 1. Åååh det er sååå trist å si farvel til deg Njoammil 😭😭🐰🐇ungene kom seg trygt heim igjen da. 👍 Kommer til å savne deg skikkelig Njoammil 😭😭 Masse klem og Harekoz fra Melody
  PS: Kattungen min Lilly som eg fikk til jul i fjor sier at ho vil savne deg. MJAU! 🐈🐇🐰
  PPS: Bra julekalender! 👏👏👏 Eg og Lilly gir en terningkast 6! Farvel gode venn🐰🐇🐈😉🥰🥰🥰🥰 glad i deg

  1. De komm seg heim til slutt og fulførte styket sIt og Mikel hælt løftet og ga pianøtter til Garia egentlig kastet Mikel en vond ful med pianøtter og Garja fly i lufta Hilsen Thea ha en god jul ❤️❤️❤️❤️❤️❤️Jeg er glad i deg

 2. Bourre iđit, Njoammil! Det har vært fint å bli kjent med deg også! Og jeg kommer til å savne deg også. Og med alle ungene og Čebo gikk det helt fint, og til slutt satt alle sammen, og med Inger som joiker Mikkel sin joik og de andre ungene og voksne som drikker kakao, så gikk det så godt som det kunne. Og uten din hjelp kunne de ikke ha kommet hjem i det hele.

  God jul, Njoammil.
  En stor og varm klem fra meg.

  Sami 4B ❤️

  1. Bourre iđit, Sami! ❤ Tusen takk for dine gode ord, de varmer helt inn i magen her ute på vidda. Ønsker deg verdens beste hurramegrundt jul, Sami. Stor harekos fra Njoammil! ❤

  1. Kjære alle fine ungar i 1.klasse på Måseide skule. Takk for det! Eg håper de også får alle dei grønsakene de ønskjer dykk til jul. Eg har høyrt at grønkål er spesielt populært i år. Harekos og julehopp frå Njoammil. ❤ ❤ ❤

 3. Hei Njaommil. Det er 2c fra Kampen skole i Stavanger igjen. Vi er ute av karantenen, og tilbake på skolen igjen. Vi fikk heldigvis lese siste reisebrev fra deg sammen. Vi kan fortelle deg at ungene og Cepo er kommet seg trygt hjem. Vi kommer til å savne deg og reisebrevene dine.
  Hilsen 2c ❤

  1. Hei på dere alle hoppende fine unger i 2c på Kampen skole i Stavanger! Tenk at dere er ute av karantene sånn rett før jul. Det var hareflaks! Jeg kommer til å savne dere veldig. Kanskje jeg hopper innom Stavanger en dag? Jeg har hørt at dere har en spesiell lekeplass som er fin å hoppe på. Tror den heter Leoparken, eller noe sånt. Julekos fra Njoammil. 🙂

 4. HEI Njoammil
  Dumt at det er ditt siste reisebrev.
  Vi kommer til og savne deg også<3
  I juletiden er vi på SFO ikke skole. Hva gjør du i juletiden?
  Skal du gi julegaver til dine venner på vidda?

  God jul og godt nyttår.Varme juleklemmer fra Regine og mathilde på sjetne skole

  1. Julehopp og hei igjen, Regine og Mathilde på Sjetne skole! ❤ I juletiden hopper jeg på ski med reven og spiller stigespillet med den gamle reinen. Jeg har pakket inn mange fiiiiiine barkebiter som vennene mine skal få til jul. God jul og godt nyttår, til dere! Varme harekoser fra Njoammil. 🙂

 5. Hei Njoammil!

  Ungane og Cebo kom seg trygt heim. No drikk dei kakao på Stresso. Mikkel hugsa å gje Dolly-peanøtter til Garja. Nichollas fra klassa sa at du kunne kome til den nye Prix-butikken på Lalm, og der skulle du få ei gulrot i lompe! Det har vore morosamt å få reisebrev frå deg.

  Vi ynskjer deg ei god jul og eit godt nyttår!
  Hivas, hopp og farvel ❤

  Mange blautkjåkkå frå 4.steg på Vågåmo skule! ❤ ❤ ❤

  1. Julehei til alle dykk på 4. steg på Vågåmo skule! Kva i all verda tyder blautkjåkkå? No blei eg svært nyfiken! Mest av alt ynskjer eg meg gulrot i lompe til jul. Så da må eg hoppe innom Stresso og sjå om Mikkel har noko ekstra. Julekos frå Njoammil. 🐰😍🥕🥕🎄❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s